imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Силата на Portrait Mode и Depth Control в няколко iPhone Xs снимки


iPhone Xs и iPhone Xs Max вече са и в нашите магазини на iStyle. Ако искате да се запознаете с впечатленията ни от флагшип моделите на Apple, посетете тази връзка, но има и още нещо. Когато избирате своя нов iPhone, трябва да вземете под внимание как ще го използвате. Големият дисплей на Xs Max би бил от полза на тези, на които им се налага да работят в движение. И двата варианта разполагат с вградена двойна камера, а ние ще ви запознаем с още няколко потребителски снимки, направени с устройствата, върху които Apple постави акцент преди броени часове.

Тази година, за разлика от миналата станахме свидетели на появата на “S” поколение, а iPhone Xs и особено iPhone Xs Max изглеждат като смартфони, които определено биха привлекли вниманието на дори и най-взискателните потребители. За радост, Apple дава нов живот на златния цвят корпуси, но нека разгледаме и страхотните потребителски снимки от двойната камера на iPhone Xs и Xs Max, които този път идват директно от Newsroom раздела в официална интернет страница на Apple.

За разлика от по-бюджетното XR поколение, iPhone Xs и iPhone Xs Max се отличават с 12 мегапикселова двойна камера. Оптичната стабилизация на изображението също е двойна. Новият сензор е два пъти по-бърз, иновативната Smart HDR функция създава снимки с повече детайли и отлични сенки, докато приложените снимки, които са направени с камерата на Xs и Xs Max (които са идентични) са повече от впечатляващи. Цялата колекция от потребителските изображения може да разгледате в страницата на Apple, като посетите тази връзка.

Основните промени „под капака“ на поколение Xs Max се крият в първия 7 нано-метров процесорен чип в смартфон, като той функционира в 4 и 6 ядрен режим и е с до 50% по-бърз от A11 Bionic. Както спомена Фил Шилер по време на презентацията, A11 може да обработи 600 млрд. операции едновременно, докато А12 Bionic цели 5 трилиона.

iPhone Xs и iPhone Xs Max са налични в златен, сребърен и астро-сив цвят, с опции от 64 GB, 256 GB и цели 512 GB памет и идват с инсталиран iOS 12.

Източник: MacRumors

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.