imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Как да прехвърлите вашите снимки от iOS устройство на PC


Вероятно за голяма част от бъдещите потребители преминаването към iOS устройство се свързва и със задължителното придобиване на компютър с macOS. Едно погрешно предположение, което ще опровергаем в настоящата статия.

Всяко едно iOS устройство може да бъде синхронизирано по съвсем стандартен начин и с PC, което да е с инсталирана операционна система Windows, дори по-старо поколение. За целта трябва да разполагате с iTunes, който, за разлика от всяко Mac устройство, не е фабрично заложен във вашето PC.

01_photo_tips

Това не трябва да ви обърква по никакъв начин, просто потърсете разработеното от Apple приложение в официалната интернет страница на компанията или посетете следната връзка. Свалете приложението и завършете инсталацията по съвсем стандартен начин.

02_photo_tips

Вероятно вече сте изпълнили горното условие, като за да осъществите необходимата връзка между вашето iOS устройство и PC-то, трябва да ги свържете по стандартен начин чрез Lightning USB кабел. Точно в този момент iTunes ще се стартира абсолютно автоматично, като вие ще разполагате с всяка една удобна възможност за синхронизация на вашите контакти, приложения или изображения.

08_photo_tips

Разбира се, бихте могли да достъпите до вашите изображения и през File Explorer. Потърсете вашето устройство, а след като достъпите до него, минете през Internal Storage и кликнете върху папка DCIM. Тук ще откриете всички изображения и видеа, като всеки един файл може да бъде копиран и поставен във вашето PC по стандартен начин.

14_photo_tips

По всичко изглежда, че стъпките, които трябва да предприемете, са съвсем лесни за изпълнение, но вероятно вниманието ви вече е насочено към iCloud. За да достъпите до съхранената от вашето iOS устройство информация в облачната услуга, посетете следната връзка, свалете iCloud за Windows, инсталирайте приложението и рестартирайте вашето PC.

При положение, че горните стъпки са изпълнени, вероятно операционната система вече е заредила, като на екрана ще се запознаете с прозорец, в който трябва да въведете ваш Apple ID акаунт. Докоснете върху Sign in и сте готови. Вече може да се възползвате от всяка една iCloud услуга по съвсем стандартен начин.

Повече за последната 10-та версия на мобилната операционна система iOS може да разберете, като посетите следната връзка, а за iPhone 7, като натиснете тук.

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.