imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Siri вече може да управлява и вашето PayPal приложение


Изключително популярната разплащателна система PayPal обнови своето iOS приложение преди броени часове, като по всичко изглежда, че разработчиците не са пропуснали да се възползват и от страхотната Siri SDK връзка. За любопитната промяна може да разберете тук, а ние искаме да ви припомним, че всеки разработчик разполага с необходимата техническа документация, за подобна интеграция.

Промяната ще развие многократно възможностите на Siri , като не може да не обърнем внимание и на едно от все още не толкова разпространените приложения, които разполагат с изключително удобната интеграция. Вероятно вече сте запознати с утвърдената услуга за извършване на плащания, която можете да използвате съвсем свободно и в България.

Благодарение на удобното iOS приложение, PayPal се радва на още по-голяма популярност, като неговата последна актуализация ще ви позволи да изпратите желана сума, просто като се обърнете към Siri. Разбира се, преди всичко, трябва да повикате интелигентния асистент по съвсем стандартен начин, след което да изберете получател и определите сумата, която желаете да изпратите.

При положение, че горното условие е изпълнено, единственото нещо, което остава да направите е да изговорите команда, подобна на следната: Send David $20 using PayPal. Разбира се, бихте могли да съкратите изречението, PayPal Benjamin £5, като за да потвърдите плащането, на екрана на вашето устройство ще се появи бутон, който трябва да докоснете.

Това е всичко, независимо дали сте избрали получател, който разполага с PayPal акаунт или не, на неговата електронна поща ще бъде изпратено известие, а при положение, че все още не се е присъединил към удобната система, ще трябва да го направи, за да получи изпратената сума. Хубаво е да знаете, че зад всеки един PayPal акаунт стои една реална банкова сметка, от която можете да захранвате вашата виртуална, както и да извършвате преводи в обратен ред.

Изключително удобното приложение, благодарение на което разполагате с възможност да изпращате и получавате парични суми в рамките на 30 държави, може да свалите по стандартен начин от App Store, или като посетите следната връзка.

Източник: 9to5mac

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.