imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Скоро ще дебютира обновената версия на App Store


Всеки потребител на Apple устройство е запознат с фабрично заложеното приложение App Store, благодарение на което разполага с удобната възможност за достъп, както до платени, така и до безплатни приложения с гарантиран произход.

App Store е в състояние да обнови дори вашата операционна система, както и всяко едно фабрично заложено приложение, a според Bloomberg, очакваната обновена версия ще предложи един нов таб, наречен “For You”. Новата функция ще позволи по един съвсем интуитивен начин, като съобрази вашето устройство и прегледа историята, както на търсените, така и на закупените от вас продукти и приложения, да ви предложи списък с така наречените персонализирани препоръки.

applestorenewicon

Позовавайки се на достоверни източници, в доклада на Bloomberg се споменава, че интуитивната функция ще се появи и в други фабрично заложени приложения, като Apple Music и Apple News. Благодарение на промяната, всеки потребител ще разполага с още по-удобна възможност за достъп до избрани нови продукти, които вероятно ще представляват интерес за него и то само с едно докосване върху раздел “For You”.

Припомняме ви, че настоящата версия на фабрично заложеното приложение App Store разполага с таб “Featured”, който, подобно на очакваната промяна, е в състояние да ви запознае с препоръчани от Apple продукти, но със съществената разлика, че те са съобразени единствено с вида на вашето устройство.

Новата версия на App Store вероятно ще дебютира за всички iOS устройства съвсем скоро, в рамките на две до три седмици, а тя ще дойде и с един обновен дизайн, за който все още не разполагаме с потвърдена информация.

Припомняме ви, че очакваната мобилна операционна система iOS 10 ще ви предложи една съвсем различна функционалност на фабрично заложените приложения, като за голяма част от тях ще разполагате с удобната възможност да ги премахнете, а след това инсталирате отново през App Store.

Благодарение на очакваната промяна, всяко едно фабрично заложено приложение ще може да бъде актуализирано отново индивидуално, без да се налага традиционното обновяване на операционната система. Повече за очакваната 10-та актуализация на мобилната операционна система iOS, може да разберете, като натиснете тук.

Източник: macrumors

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.