imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Sky Dancer: едно доста динамично приключение за iOS


Ако искате да създадете и управлявате виртуално студио за кодиране на игри, просто потърсете разработката на Greenheart Games в App Store, а за да се възползвате от мобилната версия на Tekken, посетете тази връзка. Ако ви се иска да потичате, преодолявайки различни препятствия, Sky Dancer Free Falling е точно за вас. Свежото предложение на Pine Entertainment попада в така наречената категория Run игри, а ние ще ви покажем защо може да се превърне в една от любимите ви разработки за iOS.

За да инсталирате поредното динамично приключение и на вашия iPhone или iPad, трябва да разполагате с iOS 8 или по-нова версия на операционната система и не само това. Свободното място, което ще ангажира разработката, се равнява на около 400 мегабайта, но само при положение, че вашето устройство се задвижва от последната версия на iOS, а на вас не ви остава нищо друго, освен да свалите Sky Dancer по безплатен начин от App Store, след като потърсите заглавието на играта или посетите тази връзка.

Инсталацията няма да отнеме кой знае колко много време, а ако вече е приключила и сте стартирали предложението, ще се наложи да преминете през един съвсем кратък урок. Поставени сте точно зад вашия герой, който тича по автоматичен начин винаги в права посока, но нека разгледаме и интуитивните контроли, с които се отличава разработката. За да скочите, докоснете с пръст от лявата и дясна страна на екрана едновременно, за да се преместите на ляво, докоснете от лявата страна, а за противоположната посока от дясната.

До изключително лесните контроли се подреждат доста приличната графика и музикални ефекти, но не трябва да забравяте, че Sky Dancer може да ви предложи да направите и някоя друга покупка през приложението. Просто един стартов пакет и още един с монети, но те не са задължителни, за да се възползвате от всички възможности, с които може да се похвали играта. Достатъчно е само да се постараете да съберете колкото се може повече монети по време на вашата отсечка, които ще са ви необходими, за да модифицирате вашия герой на по-късен етап във времето.

Източник: iTunes

iCare article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.