intel-proci-cover-746x419

Ето с какви процесори може да бъде следващото поколение MacBook Air

#Новини
2015. 08. 13.

Сайтът Fanless Tech разкри подробности около Skylake процесорите, които се очаква да бъдат включени в следващата генерация MacBook Air компютри. Научете повече тук.

Очаква се в новите Mac компютри Skylake процесорите на Intel да заменят настоящите Broadwell чипове. От Intel все още не са оповестили официално кога ще покажат чиповете за новите MacBook Air компютри, но се очаква това да се случи през следващата седмица, по време на Intel Developer Forum. Ето таблцата с различните модели процесори от Skylake U-линията, която е предназначена за тънки и леки лаптопи и ултрабуци.skylake2larger

Вероятно по-ниският клас MacBook Air модели ще ползват 2.3 GHz i5-6200U и 2.4 GHz i5-6300U чипове, докато по-мощните Air-и ще бъдат оборудвани с 2.5GHz i7-6500U и 2.6GHz i7-6600U процесори. И четирите чипа имат Intel 520 HD графика.

Очаква се чиповете от Skylake-U серията да бъдат с 10% до 20% по-бързи от използваните в момента Broadwell чипове, да имат по-добра графика и да добавят до 30% към живота на батерията на компютъра.

Тези параметри могат само да ни накарат да очакваме с още по-голямо нетърпение появата на следващото поколение MacBook Air.

Източник: MacRumors, снимка: Intel

Добави коментар