imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

След броени часове може да се запознаем с iOS 12.1.4


Последната версия на мобилната операционна система може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения. За да разберете как да инсталирате iOS 12 по правилен начин, посетете тази връзка, но нека да се върнем към третата поправка на първата актуализация на системата. Заедно с всички малки промени, разработката ни запозна и с една бихме казали сериозна грешка. 

Не трябва да очаквате сериозни промени в последната поправка на iOS 12.1. Тя премахва грешки и подобрява защитата на вашето устройство, за което свидетелства и нейната официална версия. Макар и предложението да не изглежда кой знае колко интересно, то е препоръчително за всеки потребител, стига да искате вашето устройство да разполага с всички актуални защити и да функционира правилно, което този път не е точно така. Заедно с iOS 12.1.3 станахме свидетели и не една не малка FaceTime грашка:

  • При отправяне на изходящо повикване към ответна FaceTime страна, може да чуете какво се случва около нея дори без да бъде прието вашето повикване.
  • При отправяне на изходящо видео повикване към ответна FaceTime страна, може да видите какво се случва около нея дори без да бъде прието вашето повикване.

Ако сте решили да се пошегувате с ваш приятел, като се опитате да се възползвате от неприятната FaceTime грешка, това няма как да стане. Преди няколко дни разработчиците от Apple прекратиха достъпа до полезния групов FaceTime разговор, което не трябва да ви притеснява по никакъв начин. Вероятно по-късно днес, всеки потребител отново ще може да проведе групов FaceTime разговор. За целта, ще трябва да премине към все още очакваната четвърта поправка на предложението, която вече знаем, че е в процес на разработка, а за да разберете повече за всички промени, с които може да се похвали iOS 12, натиснете тук.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.