imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Забавни видео стикери в Snapchat за устройства с iOS


С новата актуализация, употребата на Snapchat става много по-достъпна, като ви предоставя възможност да използвате и камерите на по-стари iOS устройства. На второ място, ъпдейтът на популярното приложение за кратки видео съобщения предоставя нова възможност за потребителите на устройства с iOS да добавят движещи се емотикони към клиповете си.

Ако искате да преобразите вашето клипче по един интересен и забавен начин, трябва единствено да маркирате контур, като например лице и да изберете иконка, която да поставите върху него. Начинът на поставяне е подобен на този, който се използва и при обработването на снимки, но с единствената разлика, че тук емотиконът ще следва движението на избрания от вас контур по време на цялото видео, независимо от неговата продължителност и брой кадри.

snapchat-3d-stickers-gif

За да използвате тази функция, на първо място трябва да заснемете видео клип. Следващата стъпка е свързана с избора на емотикон, което става по стандартния начин – от горната част на екрана, където имате възможност и да промените размера. Остава само да изберете върху кой обект да позиционирате иконката. Просто задръжте вашия пръст върху желаното място за две секунди, а след като го вдигнете, Snapchat ще извърши бързи изчисления и ще позиционира избрания от вас емотикон.

3d-stickers

Това е всичко, стъпките за обработка са изключително лесни, а при положение, че вложите малко креативност, резултатът може да бъде много забавен и разведряващ.

Snapchat вече може да се похвали и с няколко нови филтри, а нашият любим е този с Боб Марли. За да използвате филтрите, задръжте пръста си върху лицето на екрана на вашия iPhone преди да направите снимката.

Снимка: Cult of Mac
Снимка: Cult of Mac

Свалете безплатното приложение Snapchat от тук.

За тези, които не са особено запознати, Snapchat е едно от най-популярните приложения за споделяне на снимки и видео в света. През последната година app-ът придоби много нови функции, които разшириха възможностите му, но го направиха и малко по-сложен за употреба.

Източник: imore

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.