Microsoft-Pasziansz-cover

Solitaire за Windows вече и на вашето iOS устройство

#Новини
2016. 11. 24.

App Store може да ви предложи многобройни разновидности на пасианс, като съвсем скоро се появи и един нов вариант, който определено се отличава от всички останали. Неговите характеристики не са кой знае колко по-различни от тези на останалите игри в съответната категория, освен това, че е разработен от Microsoft.

Новото предложение определено ни припомня за едни отминали години, както и за първите поколения на компютърната операционна система Windows. Точно този период бихме характеризирали като зората на персоналните компютри, които постепенно претърпяха огромно развитие.

screen-shot-2016-11-23-at-10-37-15-am

В днешно време, вашето смартфон устройство превъзхожда многократно възможностите както на вече забравените компютърни конфигурации, така и на някои от съвременните поколения. Мобилната операционна система iOS може да се похвали с разработен от Microsoft вариант на една от първите компютърни игри, която може да свалите от App Store абсолютно безплатно.

01_solitaire

Просто потърсете Microsoft Solitaire Collection и инсталирайте играта по съвсем стандартен начин. Веднага щом стартирате приложението, ще се запознаете с няколко варианта. Klondike, Spider, TriPeaks, Pyramid и, разбира се, свежото iOS изпълнение на FreeCell. Изберете точно това раздаване, на което желаете да се насладите, и може да започнете вашата вълнуваща игра.

03_solitaire

Хубаво е да знаете, че любопитната колекция може да се похвали и с още няколко варианта, които отговарят на изискванията на Android и Xbox. Без значение от вашето устройство, разполагате с възможността да премерите сили с друг играч или пък да участвате в турнир, а всяка ваша победа ще ви доближи до отличителна награда или значка.

Microsoft Solitaire Collection може да свалите и като посетите следната връзка, а ние се питаме дали скоро Microsoft няма да ни запознае и с един iOS вариант на отново емблематичната за Windows игра, Minesweeper.

Сигурни сме, че подобен проект би бил доста удобен за управление със страхотното 3D Touch удобство, за което може да разберете повече, като натиснете тук.

Източник: 9to5mac

Добави коментар