imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Sonic the Hedgehog 2 Classic: още една ретро игра за iOS


Подобно на Kings of Pool, разработката на Playdemic за iPhone и iPad не само може да се похвали с доста прилична графика и музикални ефекти, но и ще ви постави в пряко съревнование с вашите приятели или пък произволни играчи от която и да е точка от света. За да разберете повече за Golf Clash посетете тази връзка, а ние се връщаме към любимата ни категория от ретро игри или по-скоро към една от най-продаваните разработки на SEGA за всички времена – Sonic the Hedgehog 2 Classic.

Вероятно няма нужда да коментираме каква е вашата задача. Достатъчно е да свалите предложението и ще се върнете към тази версия на Super Sonic, която ще ви подсети за популярната през 90-те години конзола Sega Mega Drive 2. Отново трябва да се опитате да съберете колкото се може повече златни пръстени, както и да преминете през всяко препятствие, а ние имаме една добра новина. Реално погледнато Sonic the Hedgehog 2 Classic за iOS не е кой знае колко ново предложение, но за сметка на това, вече всеки от вас може да свали играта и на своя iPhone или iPad безплатно.

Графиката и музикалните ефекти са неразличими с тези на оригиналната версия за Sega Mega Drive 2, а след като „поставите играта в конзолата“ може да се впуснете и в динамичното приключение. Просто трябва да изберете играч и сте готови, но има и една малка особеност. Контролите също наподобяват изключително много тези на класическото конзолно предложение. От лявата страна на екрана ще се появи вариант за управление на посоката на движение, докато от дясната ще видите и задължителния бутон за скачане.

Ако искате да изпробвате Sonic the Hedgehog 2 Classic и през вашето iOS устройство, потърсете заглавието на играта в App Store или за по-лесно посетете тази връзка, но има и няколко изисквания, на които вашият iPhone или iPad се налага да отговаря. Свободната памет трябва да бъде поне 165 мегабайта, а версията на мобилната операционна система вероятно няма да представлява никаква пречка за вас. Трябва да разполагате с iOS 8.0 или по-нова, но има и още нещо. За да избегнете досадните реклами в безплатната версия, по ваше желание може да направите Premium Upgrade покупка през приложението на стойност от 4.49 лв.

Източник: iTunes

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.