imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Списък с адреси на изпратените писма през Mail за macOS


За да се запознаете с официалната Mojave версия на настолната операционна система, ще се наложи да изчакате до началото на есента. Към днешна дата разработката може да се похвали със своята осма бета, а ние ще ви покажем как да стигнете до полезния списък с адреси на всички изпратени от вас писма през заложеното приложение Mail в актуалната High Sierra версия, която вероятно използвате в момента.

Ежедневната мейл кореспонденция, особено когато тя е делова, изисква изпращането на определен брой писма до различни получатели, като някои от тях дори не присъстват във вашия списък с контакти. При положение, че желаете да изпратите повторно съобщение до даден адрес, който не сте сигурни по какъв начин се изписва, винаги може да се опитате да напишете името на получателя и да видите дали търсеният адрес ще се появи автоматично, но има и друг начин.

За да стигнете до всички адреси, до които последно сте изпратили писма, отворете Mail, кликнете върху Window и кликнете върху Previous Recipients. В отворения прозорец ще намерите всички адреси, до които сте изпращали писма. Всеки един от тях, дори и тези, които не присъстват във вашия списък с контакти, при положение, че разполагат с въведена от собственика на акаунта информация, показват името на получателя в първата колонка, която е последвана от съответния имейл адрес, като на последно място колонката Last Used ви предоставя информация кога за последно сте изпращали съобщение до избрания адрес.

Разбира се, разполагате с удобната възможност и да подредите съдържанието в отворения прозорец по азбучен ред по име на получател, имейл адрес или в хронологичен ред, като започнете от адресите, до които последно сте изпратили съобщение. За целта, просто натиснете върху заглавието на желаната за подредба колонка. При положение, че маркирате адрес, бихте могли да го добавите във вашия списък с контакти, просто като кликнете върху бутон Add to Contacts, разположен в долната дясна част на прозореца.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.