imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Споделяне на мобилен интернет през последната версия на iOS


Съществените промени и доста по-оптимизирания начин на работа в последната версия на мобилната операционна система не са никак малко. За да се запознаете с всички новости в iOS 12 посетете тази връзка, а ние ще ви покажем как да споделите вашия мобилен интернет по един изключително лесен начин, което реално би могло да стане и през предната версия на системата.

Полезната Personal Hotspot възможност, чрез която вашето устройство може да се превърне в преносим Wi-Fi рутер се появи още с третата основна актуализация на iOS 4 преди около осем години, но от тогава до днес измина доста време. За да активирате Personal Hotspot вече не е необходимо да преминавате през Settings или поне ако разполагате с последната или предната версия на iOS.

Единственото нещо, което трябва да направите, за да активирате Personal Hotspot през iOS 11 или 12 е да отворите обновения Control Centre, след това да задържите пръст върху малкия прозорец, в който са разположени иконите на всички модули за пренос на данни (или да натиснете по-силно, ако вашето устройство разполага с 3D Touch) и след това да докоснете върху полезната възможност, която е разположена в долния десен ъгъл. Системата ще активира по автоматичен начин всеки необходим модул, а вие разполагате с възможност да се свържете към безжичната мрежа през друго устройство, но има и една малка особеност.

Ако все още не сте използвали Personal Hotspot, ще се наложи да зададете желана парола за достъп до съответната мрежа предварително, което може да стане по доста лесен начин. Потърсете заглавието на полезната възможност в Settings и докоснете върху него. След това преминете към раздел Wi-Fi Password, изберете подходяща парола, запазете настройката и сте готови, а за да разберете повече за възможностите, с които може да се похвали последната версия на iOS, посетете тази връзка.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.