imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Как да споделите мобилен интернет през iOS 11


Съществените промени в новата версия на мобилната операционна система не са никак малко. За да се запознаете с всички новости в iOS 11 посетете тази връзка, а ние ще ви покажем как да споделите вашия мобилен интернет по един изключително лесен начин.

Полезната Personal Hotspot възможност, чрез която вашето устройство може да се превърне в преносим Wi-Fi рутер се появи още с третата основна актуализация на iOS 4 преди около седем години, но от тогава до днес или до появата на последната версия на системата не сме видели никаква промяна в нея. През всичките тези години, за да активирате добре познатата възможност се налагаше да отворите Settings, след това да преминете през Personal Hotspot и да потвърдите, че желаете да включите вградените модули за Wi-Fi и за мобилен пренос на данни, но не и днес.

Единственото нещо, което трябва да направите, за да активирате Personal Hotspot през iOS 11 е да отворите обновения Control Center, след това да задържите пръст върху малкия прозорец, в който са разположени иконите на всички модули за пренос на данни (или да натиснете по-силно, ако вашето устройство разполага с 3D Touch) и след това да докоснете върху полезната възможност, която е разположена в долния десен ъгъл. Системата ще активира по автоматичен начин всеки необходим модул, а вие разполагате с възможност да се свържете към безжичната мрежа през друго устройство веднага, но има и една малка особеност.

Ако все още не сте използвали Personal Hotspot, ще се наложи да зададете желана парола за достъп до съответната мрежа предварително, което може да стане по доста лесен начин. Потърсете заглавието на полезната възможност в Settings и докоснете върху него. След това преминете към раздел Wi-Fi Password, изберете подходяща парола, запазете настройката и сте готови.

За да се запознаете с останалите възможности в новата версия на мобилната операционна система, просто посетете тази връзка.

iCare article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.