imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Сравнение на камерата на iPhone Xs Max с тази на iPhone X


Преди около половин месец Apple представи няколко нови iPhone поколения. За да си припомните повече за флагшип моделите iPhone Xs и iPhone Xs Max, натиснете тук. Вече всеки може да направи и предварителна заявка за своя нов iPhone. Ако искате да разберете как да сте сред първите с iPhone Xs или iPhone Xs Max в България, посетете тази връзка, а ние ще ви покажем каква е разликата между вградената двойна камера в 6.5 инчовия флагшип модел на компанията, спрямо тази в iPhone X.

След известна пауза, тази година станахме свидетели на появата на “S” поколение, но идва ред и на най-интересната част. iPhone Xs и особено iPhone Xs Max изглеждат като смартфони, които определено биха привлекли вниманието дори на най-взискателните потребители и не само. За радост, Apple дава нов живот на златния цвят корпуси, но нека разгледаме и интересната съпоставка на MacRumors на двойната камера в iPhone Xs Max, срещу тази, която е вградена в десетото поколение.

За разлика от по-бюджетното Xr поколение, iPhone Xs и iPhone Xs Max се отличават с 12 мегапикселова двойна камера, подобно на iPhone X, но с няколко привидно малки разлики. Оптичната стабилизация на изображението е двойна. Новият сензор е два пъти по-бърз, иновативната Smart HDR функция създава снимки с повече детайли и отлични сенки, за което свидетелстват и приложените снимки, направени веднъж с камерата на Xs Max и веднъж с тази на iPhone X.

Основните промени „под капака“ на поколение Xs Max се крият в първия 7 нано-метров процесорен чип в смартфон, като той ще функционира в 4 и 6 ядрен режим и ще бъде с до 50% по-бърз от A11 Bionic. Както спомена Фил Шилер по време на презентацията, A11 може да обработи 600 млрд. операции едновременно, докато А12 Bionic цели 5 трилиона.

iPhone Xs и iPhone Xs Max ще бъдат налични в златен, сребърен и астро-сив цвят, с опции от 64 GB, 256 GB и цели 512 GB памет и ще дойдат с инсталиран iOS 12. Вече можете да резервирате своя нов iPhone от последно поколение, като посетите тази връзка.

MBPro promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.