imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Стандартният Lightning порт може да остане в миналото през 2019


Биометричната система, с която дебютира iPhone X, може да разпознае лицето на своя потребител по изключително бърз и точен начин. Значителна част от източниците загатват, че в рамките на тази година Face ID ще замени изцяло наложената Touch ID система, но не и според KGI. Вероятно очакваният през есента 6.1 инчов Retina LCD iPhone ще се отличава с вграден в екрана сензор за разпознаване на пръстов отпечатък, което ни съмнява, но нека видим и каква ще бъде основната промяна във всички iPhone поколения през 2019-та година, според последния доклад на DigiTimes.

Ако приемем, че 5.8 инчовият диагонал, с който разполага iPhone X, ще намери своето място като размер и в очакваните през септември поколения, до него може да застане още едно OLED предложение с диагонал от 6.5 инча. Вероятно тези устройства няма да се различават кой знае колко сериозно от иновативния смартфон на Apple – по-мощен процесор, повече оперативна памет и усъвършенствани камери, но има и още нещо. Според Mac Otakara, външните размери на 6.5 инчовото поколение ще се доближават значително до тези на iPhone 8 Plus.

Размерите на актуалното десето поколение към днешна дата няма да се променят. Корпусът на второто поколение iPhone X ще бъде идентичен с този на сегашното, но с една малка разлика. Заедно с различните разцветки ще се запознаем и с малко променен панел на задната, вертикално разположена двойна камера, като промяната е продиктувана от прогнозирания по-голям обектив, но нека да се върнем към 6.5 инчовото предложение. То ще представлява вариант Plus на 5.8 инчовото устройство, който вероятно ще се различава от по-малката разработка единствено по размерите на вградения OLED екран, но има и още нещо.

Mac Otakara загатва, че прогнозираният Retina LCD вариант ще се характеризира с по-малък диагонал в размер на 6.1 инча, а според последния доклад на DigiTimes, основната промяна във всички очаквани поколения през следващата година ще се крие във вградения Lightning порт. Вероятно на негово място ще дойде универсалният USB-C. Освен това, според KGI, очакваните устройства през тази година ще се отличават с доста по-мощно 18 ватово USB-C към Lightning зарядно устройство в комплекта, а за да разберете какво може да бъде отражението на привидно малката промяна върху вашия iPhone, посетете тази връзка.

Източник: MacRumors

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.