imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Star Wars треската вече започна


С наближаването на премиерата на новия филм от поредицата “Междузвездни войни”, Star Wars треската в iOS вече започна. Игрите и приложенията в App Store за феновете на Люк Скайуокър и компания започнаха да никнат като гъби.

Новият филм или Епизод VII “Междузвездни войни: Силата се пробужда” ще се завърти по кината от 18 декември.

През това време обаче можете да загреете за мащабната продукция с малко джедайски емоции на вашия iPhone. Изборът от приложения е огромен. Като напишем “Star Wars” в полето за търсене на App Store излизат цели 826 резултата! Тук обаче няма как да се спрем на всички тях. Затова ще ви разкажем само за няколко от app-овете.

Disney, компанията, която стои зад “Междузвездни войни: Силата се пробужда” вече има цяла поредица от приложения в App Store, свързани със сагата. Повечето от тях са безплатни, а жанровете варират от мултиплеър старатегии до аркадни игри и забавни приложения. Star Wars Scene Maker ви дава възможност сами да създавате сцени с любимите ви междузвездни герои. Star Wars Journeys ви вкарва в кожата на Анакин Скайуокър или Оби Уан Кеноби, с които да изпълнявате различни мисии. Star Wars – Heroes Path (3.99 евро) е пъзел игра, която да поразмърда мозъчните гънки. Star Wars Commander пък е MMO от сорта на Clash of Clans и Boom Beach. Другата игра на Disney, свързана с Междузвездни войни, която можете да изпробвате, е Star Wars Rebels: Recon Missions.

Освен това, от Disney пускат и официален Star Wars app, в който ще можете да следите всички горещи новини и видеа около новоизлизащия филм. Има и други екстри за феновете на сагата – възможност за заснемане на селфита като джедаи, колекция със звуковите ефекти от филмите, както и игра, с която превръщате смартфона си във виртуален лазерен меч.

Друга от водещите компании в областта на игрите – Electronic Arts, пък планира да пусне игра със събиране на карти с героите от Междузвездни войни. Няма официални сведения кога Star Wars: Galaxy of Heroes ще бъде налична, но можем да се доверим на доказано име като Electronic Arts и да пожелаем успех на играта, който поне частично да се доближи до този на Hearthstone на Blizzard.star-wars-galaxy-of-heroes

Наскоро излезе и трейлър с геймплея на Star Wars: Uprising, която трябва да се появи в App Store през септември. Ето го и него.

Официалният сайт на играта дава доста добра представа, какво ще представлява тя.

Beats Voucher articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.