imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Starman: свалете играта безплатно на вашето iOS устройство


Ако вече сте изпробвали забавната игра за iOS Suck It Up, но ви се иска да се впуснете в някое малко по-логическо приключение, просто трябва да свалите Starman. Разработката на Nada Studio попада измежду най-добрите пъзел игри, но има и една малка особеност. За да се сдобиете с играта, ще трябва да заплатите нейната регулярна стойност от 8.49 лв., освен ако не се възползвате от промоционалния код.

Веднага щом стартирате Starman, всичко около вас ще стане доста мрачно и тъмно, но точно тук се крие и задачата ви. Трябва да подредите мистично разхвърляните елементи, чрез което ще върнете светлината. За да свалите разработката, преди всичко трябва да се уверите, че разполагате с iOS версия поне девет и с около 500 мегабайта свободна памет, което реално погледнато не е чак толкова много. Все пак графиката и музикалните ефекти са на доста високо ниво, а ние ще ви покажем как да се сдобиете с играта по безплатен начин.

Достатъчно е само да свалите Apple Store или авторското приложение, чрез което всеки може поръча продукт на компанията. За целта посетете тази връзка, но не бързайте с конфигурирането. Дори и да не се намирате в САЩ, ще трябва да сложите една отметка пред United States, веднага след като стартирате приложението. Това няма да окаже никакво отражение върху вашия Apple ID акаунт, но пък ще ви даде възможност да се възползвате от промоционалния код за безплатно сваляне на Starman, който е предназначен за потребителите в рамките на САЩ.

Остава само да потърсите рекламния банер на разработката на Nada Studio, който се намира в долната част на основния Discover раздел на Apple Store и може да преминете към следващата стъпка. Докоснете върху него, след това потвърдете желанието си за безплатно сваляне от App Store чрез промоционален код, който ще се визуализира автоматично и сте готови. Starman ще се свали по изцяло безплатен начин, а вие може да се възползвате от пълната версия на играта без никакъв проблем.

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.