imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Поредното свежо изпълнение на Marimba в стил Steve Reich


Класическата мелодия, с която вероятно звъни и вашият iPhone, вече е преминала през доста музикални оформления и това не ни изненадва по никакъв начин. Все пак съвсем спокойно може да отличим свежото предложение като най-популярната мобилна мелодия в световен мащаб, но нека отправим поглед към поредната интерпретация на запомнящите се ноти.

Припомняме ви, че преди малко повече от месец, Rainer Hersch за пореден път грабна своя ксилофон, но този път музикантът ни позволи да се докоснем до неговото впечатляващо изпълнение на Marimba. Повече за произведението, което е в състояние да повдигне настроението на всеки, може да разберете, като посетите следната връзка, а ние преминаваме към Seth Kranzler и неговото свежо изпълнение.

По всичко изглежда, че поредната интерпретация на Marimba е вдъхновена от творчеството на Steve Reich и това е съвсем разбираемо. Все пак той е известен с неговите минималистични и доста продължителни музикални предложения. Всеки един тон е покрит с подобен на него, което създава малко хаотична представа, но в никакъв случай не и неприятна. Точно обратното, интерпретацията е е доста релаксираща.

Вероятно тук е подходящо да ви припомним, че iPhone 7 е точно това поколение, което остави стандартния аудио изход в миналото. Неговото място в корпуса е запълнено с втори говорител, който позволява на устройството да възпроизвежда стерео звук по един абсолютно самостоятелен начин, но това не е всичко. По-голямата разработка – iPhone 7 Plus може да се похвали с наличието на двойна камера.

Повече за iPhone 7 може да разберете, като посетите следната връзка.

Източник: Cult of Mac

MBP vnoski

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.