imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Страхотните промени в новата версия на Clips за iOS


Авторското приложение на Apple за създаване, редактиране и споделяне на снимки и кратко видео съдържание вече доказа своите сериозни възможности. App Store за iOS отчита стабилен интерес към разработката, която от броени часове може да се похвали и със своята поредна и то никак не малка актуализация. Предложението се отличава с изцяло нова и доста богата колекция със снимки и анимирани елементи от Disney и Pixar, а ние ще направим кратък преглед на останалите промени в Clips.

Изискванията на приложението са малко по-сериозни от тези, които срещаме при повечето подобни варианти. За да инсталирате свежата разработка се налага да разполагате с първата основна актуализация на iOS 11 и да потърсите заглавието в App Store. Това е всичко, остава да покриете още едно не толкова сериозно изискване, като свободна памет от около 150 мегабайта и сте готови. При положение, че тази стъпка вече е изпълнена и то преди определен период от време, за да изпробвате интересните промени, ще се наложи да актуализирате Clips, но нека видим и прикрепената бележка към версия 2.0.5 на приложението.

  • Шест нови Selfie сцени, които използват вашата TrueDepth камера и Neural Engine в A12 Bionic за висококачествено визуализиране на съдържанието по време на преглед и запис.
  • Няколко нови филтри позволят да превърнете вашето видео в монохромен комикс или пък стар филм.
  • Адаптивни плакати с теми като наука и спорт.
  • Поредица от нови експресивни стикери и колоритни текстови етикети.
  • Поредица от нови фонови музикални предложения.
  • Приложението вече налага автоматично музикалния фон, според дължината на вашето видео.

Припомняме ви, че Clips се появи през първата половина на миналата година година, като от тогава до днес Apple успя да превърне своята авторска разработка в едно изключително функционално и предпочитано от доста потребители приложение. Всеки от вас може да свали Clips съвсем безплатно, както и да използва всяка от неговите възможности, отново без никакви покупки за целта. Повече за Clips може да разберете, след като посетите тази връзка.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.