imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Един страничен преглед на новите продукти на Apple


Вече изминаха почти две денонощия от представянето на новите продукти на Apple, но предложенията ще привличат, както нашето внимание, така и това на потребителите още доста време или поне, докато не се докоснем до всяка от разработките на живо.

Заедно с представянето на iPhone 8 и 8 Plus, с това на iPhone X, на Apple TV 4k и на Apple Watch от трето поколение, разгледахме и страхотните видеа на новите продукти на компанията. Всяко от предложенията изглежда по един начин в ръцете на неговите създатели и по коренно различен в тези, примерно на многобройните журналисти, които направиха по един кратък преглед на продуктите в скритото помещение на наземното ниво на Steve Jobs Theatre.

iPhone X

Apple Special Event завърши с празничното поколение, но изненадата вече е развалена, поради която причина ние ще започнем с него. Разработката може да се похвали с 5.8 инчов разпънат екран, FaceID, премахнат Home бутон, процесорен чип A11 и стъклен панел от задната страна на корпуса, под който е скрит и новият модул за безжично зареждане на вградената батерия.

Marques Brownlee

9to5mac

Jonathan Morisson

iPhone 8 и iPhone 8 Plus

Вероятно по-правилното име на това предложение е 7S, но от друга страна причината, поради която Apple премина направо към поколение 8, е изцяло основателна. Маркетинговата стратегия на компанията винаги е била на високо ниво, но нека видим и впечатленията, които остави разработката върху част от присъстващите медии и журналисти.

Engadget

TechCrunch

Apple Insider

Apple Watch 3

Привидно разработката не може да се похвали с големи промени, но това е само по отношение на своя дизайн и размери. Корпусът на устройството е точно толкова дебел, колкото и този на второто поколение, но сериозните промени идват в неговата вътрешна част. Apple Watch 3 може не само да измерва вашия сърдечен ритъм и да ви сигнализира при промени дори в момент, когато не тренирате, но и разполага с LTE модул или възможност за поставяне на виртуална СИМ карта, която отговаря на физическата, която е поставена във вашия iPhone.

The Verge

CNet

Apple Insider

Apple TV 4K

За съжаление, все още не разполагаме с демонстрационно видео на тази разработка, но това не ви спира по никакъв начин да разгледате мощните характеристики на новото поколение Apple TV, след като посетите тази връзка.

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.