imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Strategy Analytics: Новите iPhone X потребители са впечатлени


Страхотните възможности, с които се отличава iPhone X са в състояние да впечатлят всеки потребител на Apple и не само. Според последния доклад на Strategy Analytics – една от най-надеждните компании за проучване на пазара, това важи и за една никак не малка част от потребителите на Samsung, които вече са се доверили на иновативното десето поколение.

Макар и последното проучване на Strategy Analytics да не разкрива точно какви конкурентни устройства са използвали силно впечатлените от iPhone X потребители, едно е ясно. Всеки четири от пет клиента са изключително доволни от своя нов iOS избор, което не се отнася за тези, които са преминали от iPhone към Samsung Galaxy S8. Значително по-малка част от тях са удовлетворени от промяната.

За да свалите пълния доклад на Strategy Analytics, посетете тази връзка, но нека направим и един кратък преглед на възможностите, с които се отличава iPhone X. На първо място обръщаме внимание на неговия външен вид. Стандартният Home бутон е премахнат, екранът е разпънат във всеки край, задната страна на корпуса е стъклена, а в неговата предна горна част се крие и иновативната TrueDepth камера, която може да разпознае лицето на своя потребител.

Вграденият проектор обгражда вашето лице с точно 30 000 невидими точки, инфрачервената камера взима този триизмерен модел, след това го изпраща към мощния A11 процесор в криптиран вариант и сте готови. При наличие на съвпадение с вече съществуващ вариант, вашето устройство ще бъде отключено, но има и още нещо. Тези данни биха могли да бъдат използвани от редица AR приложения.

От задната страна на корпуса, освен вградената двойна камера, подобно на iPhone 8 и 8 Plus и при десетото поколение се крие модул за безжично зареждане на батерията. Достатъчно е само да го поставите върху която и да е Qi сертифицирана поставка и сте готови. Батерията ще премине в режим на зареждане по автоматичен начин, а за да разберете повече за iPhone X, посетете тази връзка.

iPad Pro new vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.