imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Strategy Analytics: Новите iPhone X потребители са впечатлени


Страхотните възможности, с които се отличава iPhone X са в състояние да впечатлят всеки потребител на Apple и не само. Според последния доклад на Strategy Analytics – една от най-надеждните компании за проучване на пазара, това важи и за една никак не малка част от потребителите на Samsung, които вече са се доверили на иновативното десето поколение.

Макар и последното проучване на Strategy Analytics да не разкрива точно какви конкурентни устройства са използвали силно впечатлените от iPhone X потребители, едно е ясно. Всеки четири от пет клиента са изключително доволни от своя нов iOS избор, което не се отнася за тези, които са преминали от iPhone към Samsung Galaxy S8. Значително по-малка част от тях са удовлетворени от промяната.

За да свалите пълния доклад на Strategy Analytics, посетете тази връзка, но нека направим и един кратък преглед на възможностите, с които се отличава iPhone X. На първо място обръщаме внимание на неговия външен вид. Стандартният Home бутон е премахнат, екранът е разпънат във всеки край, задната страна на корпуса е стъклена, а в неговата предна горна част се крие и иновативната TrueDepth камера, която може да разпознае лицето на своя потребител.

Вграденият проектор обгражда вашето лице с точно 30 000 невидими точки, инфрачервената камера взима този триизмерен модел, след това го изпраща към мощния A11 процесор в криптиран вариант и сте готови. При наличие на съвпадение с вече съществуващ вариант, вашето устройство ще бъде отключено, но има и още нещо. Тези данни биха могли да бъдат използвани от редица AR приложения.

От задната страна на корпуса, освен вградената двойна камера, подобно на iPhone 8 и 8 Plus и при десетото поколение се крие модул за безжично зареждане на батерията. Достатъчно е само да го поставите върху която и да е Qi сертифицирана поставка и сте готови. Батерията ще премине в режим на зареждане по автоматичен начин, а за да разберете повече за iPhone X, посетете тази връзка.

AW reserve article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.