imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Студентски Apple Music абонамент в цяла Европа


Към началото на тази година, Apple Music може да се похвали с над 36 милиона потребители на платен абонамент, към които вече биха могли да се присъединят и студентите от Европа на преференциални условия.

Според The Wall Street Journal услугата скоро може да изпревари своя конкурент Spotify по-популярност в САЩ, но нека разгледаме и радостната новина. До стандартния абонаментен план от 8.99 лв. на месец и този, чрез който може да споделите Apple Music с вашето семейство за 14.99 лв. на месец, вече се подрежда и една изцяло нова възможност или поне за европейските потребители. Студентските преференциални условия са достъпни в 82 държави по цял свят, включително и в нашата, а за да се възползвате от тях, просто трябва да сте регистрирани в системата на UNiDAYS.

Срещу сумата от 4.99 лв. на месечна база всеки студент може да получи пълен достъп до съдържанието на Apple Music, което към днешна дата включва над 45 милиона музикални предложения и доста предавания, част от които в реално време. Ако използвате повече продукти на Apple, като iPhone, iPad, настолен или преносим Mac, които са стартирани с един Apple ID акаунт, вашият нов абонамент ще бъде достъпен от всяко устройство, без значение къде и как го използвате. Достатъчно е само да разполагате с активна интернет връзка, но има и едно малко условие.

За да сключите Apple Music абонамент, трябва да въведете данните на своята кредитна или дебитна карта, като абонаментът ще се подновява по автоматичен начин в началото на всеки месец, а при положение, че искате да се възползвате от безплатния пробен период от три месеца, това може да стане по един доста лесен начин. Просто отворете музикалната услуга, след това изберете подходящ абонаментен план и сте готови. Системата отново ще поиска да регистрирате разплащателен метод, като в рамките на тестовия период няма да се налага да заплащате никаква сума, независимо колко често използвате Apple Music. Ако не желаете след изтичане на безплатния тестов период да преминете автоматично към платен абонамент, трябва просто да изключите тази опция от настройките в приложението.

iCare article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.