imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Suck It Up: малка и забавна игра за iOS


Ако вече сте изпробвали страхотните възможности на The Sims Mobile или сте създали вашето виртуално студио за разработване на игри в рамките на Game Dev Tycoon, не ви остава нищо друго, освен да свалите и разработката на Kiseki Games. Вашата задача е елементарна, динамиката не е кой знае колко сериозна, графиката също, техническите изисквания са съвсем приемливи, но за сметка на това, свежото гейм предложение може да ви зареди с доста настроение.

Всеки потребител може да инсталира Suck It Up и на своя iPhone или iPad, стига версията на мобилната операционна система да бъде поне iOS 7, което вероятно е така, както и да разполага с около 95 мегабайта свободна памет. Остава само да потърсите заглавието в App Store или да посетите тази връзка за по-лесно и да свалите играта безплатно, а ние ще ви запознаем с малките особености, с които вероятно ще свикнете доста бързо.

Разработката на Kiseki Games ще ви постави в ролята на извънземен космически кораб, но вашата задача не е само да летите над земята. По всичко изглежда, че всеки потребител може да събере точки единствено като премине над някоя крава, цвете, зеленчук или пък дърво с ябълки, но има и една малка особеност. Всеки елемент, над който преминете ще се озове автоматично във вашето НЛО, което означава само едно. Трябва да внимавате с горящите огньове и всякакъв друг вид предмети, които биха могли да повредят вашия кораб.

Със събраните точки може да обновите вашето летящо превозно средство или пък да се сдобиете с нов пилот, но има и по-лесен начин да стигнете до някое горно ниво. Просто трябва да направите покупка през приложението на някой от наличните два пакета от монети или пък на такъв със скъпоценни камъни. Това обаче далеч не е задължително и даже до известна степен може да намали чара на ретро играта.

Източник: iTunes

New MBAir promo article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.