Super-Mario-Run-cover

Задава се страхотната за iOS игра Super Mario RUN

#Новини
2016. 09. 09.

Последната разработка на Nintendo за iOS устройства, с която се запознахме преди два месеца, представи една доста нестандартна и интересна игра. Pokemon Go набра изключително бърза популярност, а ето че веднага след нея, и то само до края на годината, разработчикът ще ни запознае и с още един страхотен проект.

Свежата разработка ще ни представи в нова светлина добре познатата на всички емблематична за Nintendo игра Super Mario, като очакваният iOS вариант може да откриете още днес в App Store като Super Mario Run.

screen696x696

Веднага щом стартирате играта, ще видите една съвсем традиционна посока на Mario, който тича на дясно, а за да скочите, просто трябва да докоснете върху екрана, което прави контролирането изключително лесно и то дори само с една ръка.

Напредвайки в нивата, разбира се, ще разполагате и с различни комбинации, наречени блокове. Те ще променят посоката на движение на главния герой, но това няма да промени главната цел на играча, който подобно на традиционната версия, преминавайки препятствия, трябва да се стреми да събере колкото се може повече монети до достигането на своята крайна точка преди да изтече определеното му за целта време.

screen696x696-2

Освен традиционната версия, Nintendo, подобно на своя предишен проект – Pokemon Go, и в настоящата игра ще предложи един изключително вълнуващ режим на игра, наречен Battle. В режим на битка вашата победа ще зависи от броя на монетите, които съберете, и броя на така наречените Toads. Всяко едно ваше смело и дръзко движение ще бъде определено като впечатляващо и ще ви донесе една от така наречените малки жаби.

При положение, че играете в режим на битка, вие няма да разполагате с крайна точка, която трябва да достигнете, а надпреварата продължава, докато не изтече определеното за целта време. Веднага, след като отреденото ви време изтече, ще се появи бял дух, който ще сравни постигнатия резултат от вас с този на конкурентен играч в реално време, а като победител, разбира се, ще бъде отбелязан този, който е събрал повече монети и малки жаби.

screen696x696-3

Всеки един победител ще разполага с интересната възможност да превърне в жители на своето гъбено царство всички впечатлени жаби, а със събраните монети да персонализира собствената си територия.

Свежата игра вероятно ще привлече вниманието на голяма част от потребителите, а ние, въпреки че все още не разполагаме с информация за точната дата, на която ще дебютира, това със сигурност ще се случи през останалите няколко месеца от настоящата година.

Няма как да не обърнем внимание и на една нова функция, с която разполага App Store. Вече разполагате с възможност за преглед на описание на приложения и игри в процес на разработка, а при положение, че проявявате интерес към тях, просто трябва да натиснете върху бутон NOTIFY и веднага след като бъдат публикувани официалните им версии, App Store ще ви уведоми автоматично за тяхната поява.

За да разгледате официалното описание и да заявите желанието си за уведомяване от App Store, когато Super Mario Run стане достъпна за сваляне, просто посетете следната връзка.

Добави коментар