imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Super Phantom Cat 2: много свежо приключение за iOS и Apple TV


Преди около три месеца направихме кратък преглед на Mikey Jumps или на това предложение на BeaverTap Games, което може да стартирате през своя iPad или iPhone, а на по-късен етап да довършите започнатата игра през вашето Apple TV от четвърто поколение. За да се възползвате от полезната възможност, ще се наложи да инсталирате играта и на двете системи. За целта, всички устройства трябва да бъдат стартирани през един Apple ID акаунт, а ние ще ви запознаем с още едно предложение, което отново може да намери място не само във вашия iPhone.

По всичко изглежда, че разработката на Veewo Games напомня значително на класическата 8 битова версия на Super Mario и това е съвсем нормално. Все пак вие сте поставени в ролята на Ари, който е изправен пред доста сериозна задача – да спаси своята сестра Ина, но с няколко разлики спрямо хитовото изпълнение на Nintendo. Главните герои са котки, графиката и звуковите ефекти са доста по-съвременни и най-важното – всеки от вас може да изпробва свежата гейм разработка по безплатен начин през своя iPhone или iPad и дори на широкия екран – през Apple TV от четвърто поколение.

За да инсталирате Super Phantom Cat 2, просто потърсете заглавието в App Store или посетете тази връзка, но преди това трябва да се уверите, че разполагате с iOS поне версия 8 и с около 150 мегабайта свободна памет. Остава само да стартирате разработката на Veewo Games и да преминете през един съвсем кратък курс на обучение, който ще ви запознае с лесните контроли на играта. От лявата страна на екрана са посоките, по които може да поемете, а отдясно ще видите един голям бутон, чрез който може да подскочите.

Играта може да ви предложи няколко покупки през приложението, но те не са задължителни за вашата задача и дори нещо повече – нито една от тях няма да премахне досадните реклами, просто защото те не са предвидени от разработчиците. Съветваме ви да събирате колкото се може повече монети по време на мисията, чрез които ще увеличите възможностите на Ари.

Източник: iTunes

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.