imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Устройствата, с които е съвместима очакваната операционна система iOS 10


Очакваната мобилна операционна система беше представена на Световната конференция на разработчиците WWDC 2016, за което може да си припомните тук, а благодарение на пуснатата бета версия, достъпна единствено за разработчиците, успяхме да се запознаем с всяка една промяна, нова функция или приложение.

Актуализацията ще донесе една много по-достъпна и интуитивна операционна система, както за потребителите, така и за разработчиците, които ще имат възможност да разработват новите си проекти по такъв начин, че всеки потребител да може да ги управлява и с гласови команди, отправени до Siri.

ios-10-compatible-device-list-610x557

Любопитните подробности, свързани с iOS 10, може да видите, като натиснете тук, а днес ще представим списък с всички устройства, на които техническите характеристики биха позволили очакваната актуализация.

Въпреки официално представената информация по време на WWDC 2016, кoято може да видите на горната снимка и след дебюта на мобилната операционна система през септември, заедно с очакваното 7-мо поколение iPhone, в сайта на Apple ще бъде качена актуална информация, която вероятно няма да се различава от сегашната.

ios-10-compatibility-list-wwdc-slide-610x285

10-тата и най-голяма актуализация на iOS ще може да бъде използвана от много модели iPhone и iPad, както и от iPod touch 6-то поколение. Както може да видите на снимката, операционната система ще е достъпна за повечето iPhone поколения, като 5, 5s, 5c, SE, 6, 6 Plus, 6s и 6s Plus, докато при таблетите ще може да бъде инсталирана на iPad mini 2, 3 и 4, iPad 4-то поколение, iPad Air и Air 2, както и на двата модела iPad Pro.

Надяваме се, че страхотната актуализация ще работи съвсем “гладко” и на по-предходните изброени поколения, с което всеки потребител ще може както да разшири, така и да добави много нови функции към своето устройство.

Припомняме ви, че очакваната актуализация ще дебютира през септември, заедно с iPhone 7, за който може да разберете повече, тук.

Accessories article
Apple Inc. (AAPL)

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.