imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Устройствата, с които е съвместима очакваната операционна система iOS 10


Очакваната мобилна операционна система беше представена на Световната конференция на разработчиците WWDC 2016, за което може да си припомните тук, а благодарение на пуснатата бета версия, достъпна единствено за разработчиците, успяхме да се запознаем с всяка една промяна, нова функция или приложение.

Актуализацията ще донесе една много по-достъпна и интуитивна операционна система, както за потребителите, така и за разработчиците, които ще имат възможност да разработват новите си проекти по такъв начин, че всеки потребител да може да ги управлява и с гласови команди, отправени до Siri.

ios-10-compatible-device-list-610x557

Любопитните подробности, свързани с iOS 10, може да видите, като натиснете тук, а днес ще представим списък с всички устройства, на които техническите характеристики биха позволили очакваната актуализация.

Въпреки официално представената информация по време на WWDC 2016, кoято може да видите на горната снимка и след дебюта на мобилната операционна система през септември, заедно с очакваното 7-мо поколение iPhone, в сайта на Apple ще бъде качена актуална информация, която вероятно няма да се различава от сегашната.

ios-10-compatibility-list-wwdc-slide-610x285

10-тата и най-голяма актуализация на iOS ще може да бъде използвана от много модели iPhone и iPad, както и от iPod touch 6-то поколение. Както може да видите на снимката, операционната система ще е достъпна за повечето iPhone поколения, като 5, 5s, 5c, SE, 6, 6 Plus, 6s и 6s Plus, докато при таблетите ще може да бъде инсталирана на iPad mini 2, 3 и 4, iPad 4-то поколение, iPad Air и Air 2, както и на двата модела iPad Pro.

Надяваме се, че страхотната актуализация ще работи съвсем “гладко” и на по-предходните изброени поколения, с което всеки потребител ще може както да разшири, така и да добави много нови функции към своето устройство.

Припомняме ви, че очакваната актуализация ще дебютира през септември, заедно с iPhone 7, за който може да разберете повече, тук.

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.