imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ето как да направите анимиран емотикон през iPhone X


Една от най-интересните възможности, с които се отличава iOS 11 е точно тази, благодарение на която всеки потребител може да създаде анимиран емотикон по съвсем лесен начин, но има и едно доста важно изискване. За да се възползвате от Animoji, вашето устройство трябва да разполага с вградена TrueDepth камера, с каквато към днешна дата може да се похвали само iPhone X, а ние ще ви покажем как да стигнете до новата възможност.

В предна горна част на десетото поколение iPhone намира своето място изцяло новата биометрична система, чрез която смартфонът на Apple от най-висок клас може да разпознае вашето лице бързо и точно. Вграденият проектор обгражда съответното лице с 30 хиляди невидими точки, инфрачервената камера заснема този модел и го изпраща към мощната A11 процесорна разработка, с което може не само да удостоверите самоличността си но и да се възползвате от някое интересно приложение с елементи на добавена реалност, в която категория попада и новата Animoji възможност.

Преди всичко, за да създадете анимиран емотикон, трябва да стартирате заложеното приложение Messages, да отворите съществуващ разговор или да започнете да пишете ново iMessage съобщение и да отправите поглед към долната част на екрана. Докоснете върху Animoji, изберете някое от предложенията, като лисица, еднорог, маймуна или което и да е от всички налични, докоснете върху него, застанете пред предната камера на вашия нов iPhone X и стартирайте запис по стандартен начин.

Ако сте изпълнили описаните стъпки, избраният емотикон в рамките на 10 секунди ще следва всяко ваше движение, жест или мимика по един впечатляващо точен начин. Всяка изговорена дума или звук ще стане неразделна част от съответното видео, а вашият глас ще се преобразува съобразно предложението, което сте избрали. Това е всичко, остава само да изпратите вашия Animoji проект на някой приятел, а за да разберете повече за иновативното десето поколение iPhone, посетете тази връзка.

Newsletter game article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.