imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Ето как да направите анимиран емотикон през iPhone X


Една от най-интересните възможности, с които се отличава iOS 11 е точно тази, благодарение на която всеки потребител може да създаде анимиран емотикон по съвсем лесен начин, но има и едно доста важно изискване. За да се възползвате от Animoji, вашето устройство трябва да разполага с вградена TrueDepth камера, с каквато към днешна дата може да се похвали само iPhone X, а ние ще ви покажем как да стигнете до новата възможност.

В предна горна част на десетото поколение iPhone намира своето място изцяло новата биометрична система, чрез която смартфонът на Apple от най-висок клас може да разпознае вашето лице бързо и точно. Вграденият проектор обгражда съответното лице с 30 хиляди невидими точки, инфрачервената камера заснема този модел и го изпраща към мощната A11 процесорна разработка, с което може не само да удостоверите самоличността си но и да се възползвате от някое интересно приложение с елементи на добавена реалност, в която категория попада и новата Animoji възможност.

Преди всичко, за да създадете анимиран емотикон, трябва да стартирате заложеното приложение Messages, да отворите съществуващ разговор или да започнете да пишете ново iMessage съобщение и да отправите поглед към долната част на екрана. Докоснете върху Animoji, изберете някое от предложенията, като лисица, еднорог, маймуна или което и да е от всички налични, докоснете върху него, застанете пред предната камера на вашия нов iPhone X и стартирайте запис по стандартен начин.

Ако сте изпълнили описаните стъпки, избраният емотикон в рамките на 10 секунди ще следва всяко ваше движение, жест или мимика по един впечатляващо точен начин. Всяка изговорена дума или звук ще стане неразделна част от съответното видео, а вашият глас ще се преобразува съобразно предложението, което сте избрали. Това е всичко, остава само да изпратите вашия Animoji проект на някой приятел, а за да разберете повече за иновативното десето поколение iPhone, посетете тази връзка.

MBP vnoski

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.