imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Създаване на колективен FaceTime разговор през iOS 12


Проведената миналата седмица Световна конференция на разработчиците ни запозна с iOS 12, watchOS 5, tvOS 12 и macOS Mojave, като по време на презентацията в понеделник най-много внимание беше отделено на мобилната операционна система. Повече за нея може да разберете, след като посетите тази връзка, а ние ще ви покажем по какъв начин ще можете да стартирате колективен FaceTime разговор през iOS 12.

Ако сте регистриран разработчик в системата на Apple, може да изтеглите първата тестова версия на iOS 12 от центъра за разработчици на компанията, а ние ви припомняме, че до появата на официалната версия на системата остават още няколко месеца. Вероятно това ще се случи с представянето на очакваните iPhone поколения през септември, но има и още нещо. Без значение от поколението на вашето устройство, ако то е съвместимо с iOS 11, ще може да инсталирате и следващата версия на системата.

За да се запознаете с всички съвместими с iOS 12 устройства, посетете тази връзка, а ако все още не сте използвали FaceTime, трябва да знаете, че заложеното приложение се отличава с изключително семпъл, бърз и надежден начин на работа. Всеки от вас може да стартира аудио или аудио и видео разговор с друг iOS или macOS потребител по доста лесен начин, стига и двете устройства да разполагат с активна интернет връзка, докато с iOS 12 нещата придобиват още по-професионален характер.

Достатъчно е само да изчакате появата на официалната версия на мобилната операционна система и ще може да стартирате колективен FaceTime разговор с до 32 участника. За целта, трябва да отворите някой съществуващ колективен iMessage чат през приложението Messages, след това трябва да докоснете върху малкия плюс, разположен в горния десен ъгъл. Остава само да добавите участници за FaceTime разговора и сте готови, но има и още нещо. Ако използвате iPhone X, винаги може да се маскирате с някое Animoji или Memoji предложение.

Повече за промените, с които се отличава първата тестова версия на iOS 12 може да разберете, след като посетите тази връзка.

iPhone X July article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.