imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Създаване на колективен FaceTime разговор през iOS 12


Проведената миналата седмица Световна конференция на разработчиците ни запозна с iOS 12, watchOS 5, tvOS 12 и macOS Mojave, като по време на презентацията в понеделник най-много внимание беше отделено на мобилната операционна система. Повече за нея може да разберете, след като посетите тази връзка, а ние ще ви покажем по какъв начин ще можете да стартирате колективен FaceTime разговор през iOS 12.

Ако сте регистриран разработчик в системата на Apple, може да изтеглите първата тестова версия на iOS 12 от центъра за разработчици на компанията, а ние ви припомняме, че до появата на официалната версия на системата остават още няколко месеца. Вероятно това ще се случи с представянето на очакваните iPhone поколения през септември, но има и още нещо. Без значение от поколението на вашето устройство, ако то е съвместимо с iOS 11, ще може да инсталирате и следващата версия на системата.

За да се запознаете с всички съвместими с iOS 12 устройства, посетете тази връзка, а ако все още не сте използвали FaceTime, трябва да знаете, че заложеното приложение се отличава с изключително семпъл, бърз и надежден начин на работа. Всеки от вас може да стартира аудио или аудио и видео разговор с друг iOS или macOS потребител по доста лесен начин, стига и двете устройства да разполагат с активна интернет връзка, докато с iOS 12 нещата придобиват още по-професионален характер.

Достатъчно е само да изчакате появата на официалната версия на мобилната операционна система и ще може да стартирате колективен FaceTime разговор с до 32 участника. За целта, трябва да отворите някой съществуващ колективен iMessage чат през приложението Messages, след това трябва да докоснете върху малкия плюс, разположен в горния десен ъгъл. Остава само да добавите участници за FaceTime разговора и сте готови, но има и още нещо. Ако използвате iPhone X, винаги може да се маскирате с някое Animoji или Memoji предложение.

Повече за промените, с които се отличава първата тестова версия на iOS 12 може да разберете, след като посетите тази връзка.

Serdika Bday article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.