imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Свалете старите фонови изображения в размер за iPhone X


Ако все още не сте обърнали внимание, всяка нова версия на iOS носи и по някое друго, характерно за нея и устройството с което дебютира, фоново изображение, като често оставя и определена част от старите предложения в миналото. Това не трябва да ни притеснява и то не само защото не оказва никакво влияние върху работата на вашия iPhone, но и поради причината, че във всеки един момент може да намерите старото фоново изображение, ако толкова държите на него, в интернет и отново да го добавите към вашата колекция.

Единственото нещо, което трябва да направите за целта е да свалите точно това изображение, което желаете да зададете като фоново, след това да отворите Wallpaper, след като преминете през Settings, да докоснете върху Choose a New Wallpaper и да поставите акцент върху предложението, но нещата при iPhone X стоят по малко по-различен начин. Все пак смартфонът на Apple от най-висок клас няма Home бутон, а екранът му се простира от край до край, което оказва отражение и върху съотношението между ширината и височината на дисплея.

За разлика от своите предшественици, които разполагат със съотношение от 16 към 9, иновативното десето поколение се отличава със значително по-голямото 19.5 към 9, а това оказва влияние и върху всички стари фонови изображения. Съвсем логично те не са съвместими с iPhone X по никакъв начин, но ако вече разполагате със смартфона на Apple от най-висок клас и искате да се върнете към някое старо, но пък любимо фоново изображение, вече може да го направите, след като го свалите от Dropbox.

За целта, посетете тази връзка и се сдобийте с предпочитан вариант от измежду всички 30 предложения, но не трябва да забравяте, че всяко от тях е с размер от около 1 мегабайт. Това може да окаже влияние върху вашия пакет от мобилен интернет, а тук може да видите една избрана част от колекцията:

Повече за иновативните промени, с които се отличава iPhone X може да разберете, след като посетите тази връзка.

Източник: iDownloadBlog

iPhone Xs pre-order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.