imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Сваляне на YouTube съдържание чрез SYC 2 за macOS


Ако искате да изчистите историята на вашето YouTube приложение за iOS, това може да стане доста лесно. Просто отворете разработката, след това докоснете върху иконата с профилната ви снимка и се отправите към Settings. Остава само да изберете Clear watch history и сте готови, но има и още нещо. С помощта на малка хитрина, всеки от вас може да стартира някое музикално парче през мобилната версия на YouTube и във фонов режим, както и да свали избрано съдържание от платформата в какъвто формат пожелае, чрез настолното YouTube Converter 2 приложение на Softorino за macOS.

Допускаме, че вече следвате доста YouTube канали, които постоянно добавят по някое ново интересно видео, което в един момент може да стане доста досадно. При положение, че сте позволили на приложението да изпраща известия към вас, вероятно знаете, че те изникват постоянно, дори и в неподходящи моменти, но това не трябва да ви притеснява. Всеки от вас може да изключи известията от приложението изцяло – през Settings и раздел Notifications, но нека видим и по какъв начин да стартирате видео във фонов режим.

  • Отворете заложеното приложение Safari за iOS.
  • Стартирайте избрано видео през уеб версията на YouTube.
  • Заявете настолната версия на сайта, като задържите пръст върху бутона за презареждане на страницата и докоснете върху Request Desktop Site.
  • Стартирайте избраното видео.
  • Отворете нов раздел в Safari.
  • Затворете приложението по стандартен начин, без да го изключвате.

При положение, че сте стартирали видео на някое музикално парче и сте изпълнили горните стъпки, възпроизвеждането на съдържанието няма да прекъсне. Може да продължите работата си с вашето iOS устройство, докато се наслаждавате на любимата ви музика без никакъв проблем, а ако искате да свалите някоя, примерно любима песен, която да стартирате дори когато устройството не е свързано с интернет източник, ще трябва да се насочите към настолното YouTube Converter 2 приложение на Softorino за macOS.

Достатъчно е само да свалите разработката от официалния сайт на Softorino, което става безплатно, след това да изберете някое желано видео от платформата, под Convert to да поставите акцент върху Audio, да изберете желан формат, между MP3 и AAC и сте готови, но има и още нещо. Приложението може да прехвърли създадения файл директно към вашето iOS устройство. Просто трябва да изберете този вариант в раздел Save to, след това да кликнете върху Convert & Transfer to iPhone и да изчакате, докато процесът по конвертиране и запис в устройството приключи.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.