imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Фоновите изображения на новите iPhone-и


Ако все още не сте обърнали внимание, всяка нова версия на мобилната операционна система носи и по някое друго, характерно за нея и устройството с което дебютира фоново изображение, а ние имаме една добра новина. Въпреки че представените в началото на миналата седмица три нови iPhone поколения все още не са се появили на пазара, вече всеки от вас може да се възползва от свързаните с тях фонови изображения.

Единственото нещо, което трябва да направите за целта е да свалите това изображение, което желаете да зададете като фоново, след това да отворите Wallpaper, след като преминете през Settings, да докоснете върху Choose a New Wallpaper и да поставите акцент върху предложението през вашето iOS устройство, докато при настолната система нещата са малко по-различни. Просто отворете папката, където сте поставили съответното изображения, кликнете с десен бутон върху него, изберете Set Desktop Picture и сте готови.

За да свалите някое от характерните за iPhone Xr фонови изображения, просто го потърсете в Dropbox, като посетите тази връзка или докоснете върху него през горната колекция в тази страница. Предложението ще се зареди на нова страница в максимален размер, а на вас не ви остава нищо друго, освен да го свалите по стандартен начин. Докоснете и задръжте пръст върху него и изберете Save Picture.

За да свалите някое от трите характерни за iPhone Xs и Xs Max фонови изображения, просто докоснете върху него. Предложението ще се зареди на нова страница в максимален размер, откъдето можете да го свалите. Докоснете и задръжте пръст върху него и изберете Save Picture, а за да разберете малко повече за представените преди почти седмица нови iPhone поколения, посетете тази връзка.

iPhone Xs pre-order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.