imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Фоновите изображения на новите iPhone-и


Ако все още не сте обърнали внимание, всяка нова версия на мобилната операционна система носи и по някое друго, характерно за нея и устройството с което дебютира фоново изображение, а ние имаме една добра новина. Въпреки че представените в началото на миналата седмица три нови iPhone поколения все още не са се появили на пазара, вече всеки от вас може да се възползва от свързаните с тях фонови изображения.

Единственото нещо, което трябва да направите за целта е да свалите това изображение, което желаете да зададете като фоново, след това да отворите Wallpaper, след като преминете през Settings, да докоснете върху Choose a New Wallpaper и да поставите акцент върху предложението през вашето iOS устройство, докато при настолната система нещата са малко по-различни. Просто отворете папката, където сте поставили съответното изображения, кликнете с десен бутон върху него, изберете Set Desktop Picture и сте готови.

За да свалите някое от характерните за iPhone Xr фонови изображения, просто го потърсете в Dropbox, като посетите тази връзка или докоснете върху него през горната колекция в тази страница. Предложението ще се зареди на нова страница в максимален размер, а на вас не ви остава нищо друго, освен да го свалите по стандартен начин. Докоснете и задръжте пръст върху него и изберете Save Picture.

За да свалите някое от трите характерни за iPhone Xs и Xs Max фонови изображения, просто докоснете върху него. Предложението ще се зареди на нова страница в максимален размер, откъдето можете да го свалите. Докоснете и задръжте пръст върху него и изберете Save Picture, а за да разберете малко повече за представените преди почти седмица нови iPhone поколения, посетете тази връзка.

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.