imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Новото поколение Taptic Engine Home бутон при iPhone 7


Голяма част от слуховете, свързани с появата на iPhone 7, прогнозираха един Home бутон от ново поколение, а след като устройството дебютира преди по-малко от месец, вече може да обърнем внимание и на очевидно достоверните предположения.

Припомняме ви, че страхотното седмо поколение предлага една завидна IP67-ма степен на водо- и прахоустойчивост, за която допринася не само премахнатият 3.5 мм аудио изход, за което може да разберете повече тук, но и появата на нов вид Home бутон, представляващ неразделна част от екрана на устройството.

Въпреки, че съществената промяна от ново поколение предизвика доста негативни отзиви, към днешна дата вече са проведени многобройни тестове, а всеки един от тях определено подкрепя нововъведението и го отличава като една изключително удобна и иновативна промяна.

Ето, че новото 7-мо поколение може да се похвали с Home бутон, реагиращ на допир, а вградената Taptic Engine технология, чрез премерена вибрация и звуков сигнал, ще симулира едно усещане, точно каквото предлага традиционния, физически бутон, с който разполагат предните поколения.

Screen Shot 2016-10-04 at 3.56.45 PM

Любопитната промяна ще ви запознае с един страхотен Home бутон, който определено се отличава със своята нулева амортизация и, разбира се, разполага с вграден Touch ID сензор, точно с какъвто може да се похвали и предното поколение.

Разбира се, компанията от Купертино е предвидила и софтуерна настройка на бутона, като още с първоначалното включване на iPhone 7, всеки потребител ще разполага с възможност да избере едно от предварително зададените три нива на чувствителност. Предпочитанието винаги може да бъде променено, след като отворите системните настройки, преминете през General и докоснете върху Home Button.

customize-iphone-7-home-button-settings

Припомняме ви, че страхотното 7-мо поколение разполага с изключително качествен дисплей, като всеки проведен тест определено го поставя на челните места сред съществуващите в този клас мобилни устройства, за което може да разберете повече, като натиснете тук.

iPhone 7 Plus разполага и с изключително висококачествена 12 мегапикселова двойна камера, с която може да се запознаете, като посетите следната връзка. Повече за устройството може да разберете, като натиснете тук, а за страхотната 10-та актуализация на мобилната операционна система iOS, като посетите следната връзка.

Източник: 9to5mac

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.