imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Тази година може да се запознаем с 6.5 инчов iPhone X


Биометричната система, с която дебютира iPhone X, явно не само може да разпознае лицето на своя потребител по доста бърз и точен начин, но и функционира без никакви грешки. Към днешна дата до нас не е стигнала информация относно проблем с Face ID или какъвто и да е пропуск в технологията, а това ни навежда само на една мисъл. Разработката ще замени изцяло наложената Touch ID система, а според KGI в рамките на тази година ще се запознаем с три поколения iPhone с разпънат екран и премахнат Home бутон.

Твърдението изглежда малко смело, но не трябва да забравяме, че прогнозата е подкрепена от Ming-Chi Kuo, който е известен със своите изключително точни анализи и предположения. Ако приемем, че 5.8 инчовият диагонал на екрана, с който може да се похвали iPhone X ще намери своето място като размер и в очакваните поколения през септември, до него може да застане още едно OLED предложение с диагонал на екрана от 6.5 инча. Това предположение съвпада изцяло и със споделените преди броени часове снимки във форумите на MacX.

Според непотвърдена информация, снимката на стъклото на екрана на очакваното 6.5 инчово iPhone поколение идва директно от производствената база на LG във Виетнам, но нека разгледаме и останалата част от интересния доклад на KGI. Според Ming-Chi Kuo, двата OLED варианта ще разполагат с Face ID и Г-образна батерия с капацитет от между 2900 и 3000 mAh. Нейната издържливост ще се повиши с няколко часа, докато при третето очаквано поколение през септември нещата стоят по малко по-различен начин.

Вероятно до двете OLED устройства ще намери своето място и 6.1 инчовата Retina LCD разработка, отново с вградена TrueDepth предна камера, Face ID биометрична система, но не и с Г-образна батерия. Устройството ще бъде изработено от метална сплав, подобно на поколение 6, 6S и 7, което освен че отрича появата на модул за зареждане на вградената батерия по безжичен начин, загатва и за една вероятно по-ниска продажна цена на продукта.

Източник: MacRumors

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.