imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

The Sims Mobile: поредната забавна игра за iOS


Ако вече сте инсталирали The Sims Freeplay и на вашето iOS устройство, със сигурност знаете, че възможностите на предложението се различават значително от тези на конзолната и компютърната разработка, което е съвсем разбираемо. Все пак първата мобилна версия на играта се появи през сравнително далечната 2011 година, но от тогава до днес измина доста време. Технологиите напреднаха значително, а вие вече може да се възползвате и от втората Mobile версия на The Sims, която определено ще грабне вашето внимание.

Настолната версия на разработката на Electronic Arts от преди почти 18 години позволява на вашите малки приятели да се срещат с други себеподобни, да си канят гости, да печелят награди, да изграждат нови взаимоотношения и не само. Разполагате с възможност да развиете вашите герои, като трябва да се погрижите за техния личен живот и кариера, което ще ви донесе и някоя друга точка, а ние имаме една добра новина. Всичко това може да стане и през вашето iOS устройство, след като инсталирате The Sims Mobile.

Вече разполагате с възможност да персонализирате своите герои по доста лесен начин. Просто задавате прическа, дрехи, аксесоари, характер и цел в живота, но страхотната промяна оказва влияние и върху всяка една къща. The Sims Mobile ще ви позволи да създадете свой собствен дизайн, да изберете подходящи мебели, уреди и други.

За да се възползвате от вълнуващата игра, преди всичко ще трябва да се уверите, че вашият iPhone или iPad разполага с версия на мобилната операционна система поне iOS 9 и с около 100 мегабайта свободно пространство, a останалата част от задачата е съвсем лесна.

Просто потърсете заглавието в App Store или за по-лесно посетете тази връзка и свалете играта по изцяло безплатен начин, но има и още нещо. Не трябва да забравяте, че всеки потребител може да се възползва и от няколко покупки през приложението, като Wallet of SimCash, Sweet Deal Pack 8, Double Bed Pack, всяка на стойност от по 12.99 лв.

Източник: iTunes

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.