imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Третa разновидност на iPhone 7 с двойна камера и 3GB Ram


От доклад на анализатора Ming-Chi Kuo от KGI Securities разбираме, че подобно на iPhone 6 и iPhone 6s, очакваната 7-ма серия също ще може да ви предложи и Plus вариант с по-голям дисплей. Много вероятно е и да станем свидетели на една новост, при която iPhone 7 Plus ще бъде пуснат в два варианта – със стандартна и с модифицирана камера с две лещи.

Въпреки, че за така наречената “двойна” камера споменахме и в предната ни статия, свързана с очакваното мобилно устройство, днес разбираме, че с нея вероятно ще бъде снабден единствено нетрадиционният трети вариант на iPhone 7, наречен Pro. Размерите на устройството ще бъдат идентични с тези на iPhone 7 Plus, а разликата от двойната камера ще донесе и 3GB оперативна памет, която ще отговори на повишените изисквания за безпроблемна обработка на видео записи и изображения.

Untitled-1

Анализаторът от KGI Securities допуска, че е възможно 5.5-инчовия iPhone да бъде произведен и само в един вариант, който ще бъде стандартно оборудван с двойна камера, за да не се образува конкуренция на пазара между двете устройства.

В своя доклад KGI Securities опровергава слуховете, че вариантът Plus на 7-ма серия ще бъдe с по-голям размер от iPhone 6s Plus, тъй като от техническа гледна точка мястото в корпуса е напълно достатъчно за разполагането на камера с две лещи. При всички положения може да бъдем сигурни, че очакваната 7-ма серия на iPhone ще разполага с два размера, 4.7 и 5.5 инча, подобно на 6 и 6s.

Твърденията в доклада на Ming-Chi Kuo се базират върху изтекли проекти и чертежи, отразяващи очаквания iPhone 7, предоставени от партньора на Apple –  Catcher Technology.

56180a94d32ecbf7

Едва преди няколко дни списание Macotakara заяви, че наличието на Smart Connector при iPhone 7 ще остане само слух, а днес в доклада на анализатора от KGI Securities се твърди, че, според изтеклите проекти, очакваното устройство със сигурност ще бъде снабдено с така наречения “Умен конектор”, който срещнахме за пръв път при iPad Pro.

Вероятно някои от предположенията ще се потвърдят, а други няма да срещнем през септември месец, когато iPhone 7 дебютира, но със сигурност ние ще продължим да ви информираме за всяка любопитна подробност, свързана с очакваното устройство.

Източник: macrumors

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.