iPad-Pro-London-Design-Museum-cover-746x419

Уникален iPad Pro ще бъде продаден на търг в Лондон

#Новини
2016. 04. 17.

Apple възнамерява да обяви на търг единствени по рода си iPad Pro, Smart калъф и Apple Pencil, като събраните средства ще бъдат дарени на Музея на дизайна в Лондон. Продуктите са дело на Джони Айв и дизайнерския екип на Apple, а производството им ще бъде уникално, само по един брой от всеки.

В по-голямата си част, уникалните продукти ще бъдат идентични с тези, пуснати в серийно производство. Материалът на изработка, характеристиките и размерите на iPad Pro ще бъдат абсолютно стандартни, а разликата върху която ще се акцентира се крие в силно открояващия се зеленикаво жълт цвят на корпуса. Стандартно Apple произвежда кожени калъфи, но не и кожени Smart калъфи. Тук ще откриете и разликата в уникалния Smart калъф. Той е произведен от кожен материал, в приятен син цвят. Apple Pencil стилусът ще се отличава със златен ринг в горната си част и оранжево кожено калъфче.

606_980-C3BF6D4B-0A82-4F84-99E0-D130B623A5A3

Очаква се цената на уникалния iPad Pro да започне от 14.200 и да достигне до удивителните 21.300 долара, които ще бъдат от голяма полза на музея.

Припомняме ви, че Джони Айв представи прототип на мобилен телефон в Музея на дизайна в Лондон още през 1990 година, много преди да се присъедини към екипа на Apple. Проектирайки iMac, той става носител и на първата награда “Дизайнер на годината” през 2003 година.

Всички знаем, че на първо място Apple акцентира върху техническата част и функционалността на продуктите си, но това е съчетано и с един страхотен дизайн, който не спира да ни впечатлява и привлича.

Източник: the verge

Добави коментар