imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Актуализация 9.3.2 на iOS е спряна за 9.7-инчовия iPad Pro


Преди няколко дни ви запознахме с новата актуализация, версия 9.3.2 на мобилната операционна система iOS, а малко след това разбрахме и за проблем, забелязан единственo при 9.7-инчовата версия на iPad Pro.

През изминалите няколко дни броят на официално подадените оплаквания от засегнати потребители на 9.7-инчовата версия на таблета нараства, което кара компанията от Купертино да ограничи актуализацията. Потребителите на 9.7-инчови iPad Pro таблети, които все още не са инсталирали проблемната актуализацията, вече нямат достъп до версия 9.3.2, като най-новата достъпна версия за тях остава 9.3.1. За всички останали устройства с операционна система iOS, при които актуализацията не е проблемна, версия 9.3.2 остава свободна за инсталиране.

brickedipad

Припомняме ви, че малко след като последната актуализация стартира официално, голяма част от потребителите на 9.7 инчовите iPad Pro таблети започнаха да се оплакват от наличието на грешка с номер 56, която превръща техните устройства в неизползваеми. Въпреки, че по форумите се срещат и коментари за безпроблемна актуализация при въпросното устройство, броя на засегнатите потребители не е малък и за съжаление стъпките, посочени в Apple Support, които би трябвало да разрешат проблема, не дават положителен резултат при всяко устройство.

Голяма част от 9.7-инчовите таблети остават неизползваеми, а това кара Apple да преустанови актуализацията и да започне скоростна разработка на нов, редактиран вариант, който всеки засегнат потребител да може да инсталира, след като свърже своето устройство с iTunes.

Компанията от Купертино възможно най-скоро ще обяви новата актуализация, която ще поправи грешката, а ако вашето устройство е засегнато, трябва да се свържете с Apple Support, за да ви бъде оказана помощ.

Статията, която описва грешката и всички стъпки, които трябва да предприемете, за да бъде отстранена, може да видит, като натиснете тук, а повече подробности и преглед на последната актуализация 9.3.2 на iOS, като натиснете тук.

Източник: macrumors

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.