imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Нов ъпдейт добавя Apple CarPlay в няколко модела на Hyundai


Припомняме ви, че благодарение на изключително удобната система CarPlay, имате възможност да свържете и управлявате вашето iOS устройство с автомобилната инфотейнмънт система. Всяко едно заявено действие ще се визуализира на вградения дисплей, а това е един страхотен начин да задържите вниманието си върху пътното плато, докато шофирате.

В предната ни статия, свързана с темата, която може да видите тук, представихме списък на всички автомобили, които поддържат подобна система. В него забелязахме, че CarPlay може да се срещне единствено при два модела Hyundai, което вече съвсем не е така. Голяма част от собствениците на автомобили с марката Hyundai, произведени през 2015, 2016 и предстоящата 2017 година и снабдени с подходяща инфотейнмънт система, ще могат да инсталират CarPlay.

За да се сдобиете с Apple CarPlay трябва да инсталирате новия DIY (Do It Yourself) ъпдейт. Безплатната актуализация е достъпна за сваляне от интернет, а инсталацията става изключително бързо и лесно, точно, както е показано в следното видео ръководство:

Съвместимостта на системата CarPlay се определя от хардуерната версия на вашия инфотейнмънт пакет. Моделите, произведени след 2015 година, като Elantra GT, Genesis, Santa Fe, Sonata и Tucson, разполагат с възможност за инсталиране на актуализацията, а за част от останалите модели, като Azera, Sonata Hybrid, Sonata Plug-In Hybrid и The Veloster, тя ще бъде налична съвсем скоро.

Списъкът от началото на годината с всички модели автомобили, които поддържат Apple CarPlay, може да си припомните тук, а как компанията от Купертино навлиза в автомобилния бизнес, тук.

Източник: cultofmac

iPhone 8 buy back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.