imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Uptime от Google или едно ново социално приложение за iOS


Вероятно вече знаете, че Google стартира своята свежа инициатива Area 120 преди около година, но дори и да сте пропуснали тази малка новина, това не е толкова страшно. Програмата позволява на служителите от компанията да разработват странични проекти в рамките на 20 процента от тяхното работно време, а инициативата вече може да се похвали и със своята първа разработка.

Тя представлява едно ново социално приложение, което определено ще допадне на значителна част от потребителите. Харесвате някое видео в YouTube и го споделяте в Uptime по съвсем лесен начин, но това не е всичко. Вашите приятели или по-точно последователи, разполагат с възможност не само да го прегледат, но и да споделят своята емоция или пък коментар, които стигат до вас в реално време.

google-uptime-aПри положение, че искате да стартирате чат с някой приятел под избрано видео, това също няма да ви затрудни по никакъв начин, а вашата снимка ще следва продължителността на кадрите от началото да края. Свежите възможности определено биха накарали доста потребители да инсталират страхотното приложение още сега, но за съжаление разработката все още е налична единствено в рамките на САЩ.

google-uptime-bРестрикцията не трябва да ви притеснява по никакъв начин, все пак това е един съвсем нов проект и вероятно не след дълго ще бъде достъпен за всеки iOS потребител. За да се възползвате от неговите възможностите, екранът на устройството трябва да бъде изправен, или в режим Portrait. Това ще ви попречи да се насладите на кадрите в един разпънат вариант, но пък ще имате възможност за достъп до всички допълнителни възможности, които характеризират приложението.

Screen Shot 2017-03-15 at 2.04.41 PMПри положение, че ви се иска да разгледате свежата разработка в App Store, просто посетете следната връзка.

Източник: Cult of Mac

iPhone Xs pre-order article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.