imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Uptime от Google или едно ново социално приложение за iOS


Вероятно вече знаете, че Google стартира своята свежа инициатива Area 120 преди около година, но дори и да сте пропуснали тази малка новина, това не е толкова страшно. Програмата позволява на служителите от компанията да разработват странични проекти в рамките на 20 процента от тяхното работно време, а инициативата вече може да се похвали и със своята първа разработка.

Тя представлява едно ново социално приложение, което определено ще допадне на значителна част от потребителите. Харесвате някое видео в YouTube и го споделяте в Uptime по съвсем лесен начин, но това не е всичко. Вашите приятели или по-точно последователи, разполагат с възможност не само да го прегледат, но и да споделят своята емоция или пък коментар, които стигат до вас в реално време.

google-uptime-aПри положение, че искате да стартирате чат с някой приятел под избрано видео, това също няма да ви затрудни по никакъв начин, а вашата снимка ще следва продължителността на кадрите от началото да края. Свежите възможности определено биха накарали доста потребители да инсталират страхотното приложение още сега, но за съжаление разработката все още е налична единствено в рамките на САЩ.

google-uptime-bРестрикцията не трябва да ви притеснява по никакъв начин, все пак това е един съвсем нов проект и вероятно не след дълго ще бъде достъпен за всеки iOS потребител. За да се възползвате от неговите възможностите, екранът на устройството трябва да бъде изправен, или в режим Portrait. Това ще ви попречи да се насладите на кадрите в един разпънат вариант, но пък ще имате възможност за достъп до всички допълнителни възможности, които характеризират приложението.

Screen Shot 2017-03-15 at 2.04.41 PMПри положение, че ви се иска да разгледате свежата разработка в App Store, просто посетете следната връзка.

Източник: Cult of Mac

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.