imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Важна Supplemental актуализация за macOS 10.14.6


За разлика от повечето предишни версии на настолната операционна системата, при macOS Mojave визуалните промени са доста сериозни, което не означава, че разработчиците от Apple са се ограничили единствено с тях. Системата може да се похвали с доста нови възможности и значително по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, но нека разгледаме и важната Supplemental актуализация на версия 10.4.6, която вече може да инсталирате и вие.

На пръв поглед разработката няма да ви запознае с никакви промени или нови възможности, но това не означава, че трябва да я подминавате с лека ръка. Всяка актуализация на Apple, колкото и малка да изглежда, поправя появили се грешки и подобрява защитата на вашия Mac. Ако искате вашият настолен или преносим Apple компютър да функционира правилно, както и съдържанието ви да бъде в защитена среда, трябва да инсталирате всяка появила се актуализация на системата без да се замисляте, което важи и за днешната.

Според официалната бележка на Apple, прикрепена към последната 10.14.6 Supplemental актуализация, разработката не само подобрява защитата и допринася за стабилната работа на вашия Mac, но и отстранява следните грешки, които се появиха с официалната версия на macOS 10.14.6:

  • Поправка на грешка, която може да попречи на някои Mac компютри да се стартират от спящ режим по правилен начин.
  • Поправка на грешка, която може да причини проблем в графиката, при стартиране от спящ режим.
  • Техническа поправка на раздел Apple News+ в заложеното Apple News приложение.

За да инсталирате разработката, трябва да преминете през няколко съвсем лесни за изпълнение стъпки. Спуснете основното меню на системата, като кликнете върху логото на Apple, след това кликнете върху Software Update и стартирайте процеса, като преминете през бутон Update now, но има и още нещо. Трябва да знаете, че настоящата Supplemental актуализация е в размер на почти 1 гигабайт, а за да разберете повече за интересните промени, с които ще може да се похвали очакваната през септември macOS версия Catalina, посетете тази връзка.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.