imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вече може да инсталирате iOS 11.0.1


Преди малко повече от седмица Apple пусна официалната версия на iOS 11, която и вие можете да инсталирате. Повече за стъпките, които трябва да предприемете за целта ще разберете, като посетите тази връзка, а ние ще разгледаме и първата поправка на операционната система, която не трябва да подминавате по никакъв начин.

Както всяка нова версия, тази на мобилната система носи никак не малко основни промени със себе си, но съвсем нормално, до тях се подреждат и няколко грешки. През изминалите дни, част от потребителите са се сблъскали със следните проблеми, след като са инсталирали iOS 11:

  • Заглъхване на звуковия сигнал при изходящо телефонно обаждане.
  • Заглъхване на звуковия сигнал при входящо телефонно обаждане.
  • Липса на данни за запаметен контакт при входящо обаждане.
  • Значително по-бързо изразходване на вградената батерия.

Инсталирахме iOS 11 още в деня на пускането на операционната система на няколко устройства и ако трябва да бъдем честни, срещнахме единствено последната от изброените грешки. Разработката определено оказва изцяло негативно отражение върху вградената батерия, но явно този проблем, както и останалите ще останат в миналото, стига да не пропускате първата поправка на системата.

За да се възползвате от значимата поправка се налага да разполагате с не повече от 280 мегабайта свободна памет, а стъпките, които трябва да предприемете, за да инсталирате iOS 11.0.1 са съвсем ясни. Заредете вашата батерия, свържете устройството към качествена интернет мрежа, отворете Settings, преминете през General, след това докоснете върху Software Update и стартирайте процеса, като докоснете върху Download and Install.

Преди да инсталирате първата поправка ви препоръчваме да направите Backup на вашето устройство през iCloud или iTunes от съображения за сигурност, а за да разберете повече за iOS 11, просто посетете тази връзка.

iPad Pro new vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.