imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Вече може да инсталирате iOS 11.0.3


Измина почти месец от появата на официалната версия на iOS 11, като през този кратък период от време се запознахме с две поправки на операционната система, а днес всеки от нас може да инсталира и третата.

Още с пускането на iOS 11, не малка част от потребителите се оплакаха за наличието на проблем, който води до значително по-бързо изразходване на вградената батерия в техните устройства, спрямо предната версия на системата. Първата поправка се справи успешно с тази грешка, втората остави в миналото прекъсването на аудио сигнал по време на провеждане на разговор с iPhone 8 и 8 Plus, а ето с какво може да се похвали и трета:

  • Поправка на грешка, която игнорира звуковите и Haptic сигнали при някои устройства от поколение 7 и 7 Plus.
  • Поправка на грешка, при която определени докосвания върху екрана не се разпознават от iPhone 6S, когато екранът на устройството е сменен, но само с неоригинален панел.

За да се възползвате от настоящата поправка се налага да разполагате с не повече от 280 мегабайта памет, а стъпките, които трябва да предприемете, за да инсталирате iOS 11.0.3 са съвсем лесни. Заредете вашата батерия, свържете устройството към качествена интернет мрежа, отворете Settings, преминете през General, след това докоснете върху Software Update и стартирайте процеса, като докоснете върху Download and Install.

Преди да инсталирате третата поправка ви препоръчваме да направите Backup на вашето устройство през iCloud или iTunes от съображения за сигурност, а за да разберете повече за iOS 11, просто посетете тази връзка.

BTS article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.