imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Вече може да инсталирате iOS 11.1.1


Преди малко повече от седмица, заедно с официалната версия на iOS 11.1 се появи и първата бета на втората основна актуализация на операционната система, която точно както своя предшественик се отличава с голям набор от промени и нови възможности, а ние имаме една добра новина. Ако все още не сте преминали към първата основна актуализация, вече всеки един потребител може да я инсталира в комплект с нейната първа поправка, но нека видим и с какво се отличава предложението.

Преди да разгледаме промените в iOS 11.1.1, които както се досещате не са кой знае колко съществени, освен няколко поправки на възникнали грешки, ще ви припомним новостите, с които може да се похвали първата актуализация на мобилната операционна система:

 • Обновена анимация при преминаваме към горната част на страница.
 • Обновена анимация при отключване на устройство.
 • Обновена анимация при отваряне на Camera, когато устройството е заключено.
 • Нови възможности в Assistive Touch.
 • Нови икони в меню Assistive Touch.
 • Меню Assistive Touch се визуализира около неговата икона.
 • Обновена икона на приложението Camera в Restrictions.
 • Малка промяна в анимацията, когато отворите известие през приложение.
 • Емотиконите са събрани в специални тематични групи, а към тях се присъединяват и близо сто нови представители, част от стандарт Unicode 10.

Вероятно дори и да не инсталирате първата поправка на iOS 11.1, няма да усетите никаква разлика в работата на вашето устройство, което е съвсем разбираемо. С официалната версия на предложението ще оставите следните две и то не толкова големи и често срещани грешки в миналото:

 • Поправя проблем, който възниква в режим на писане на текст, но само при включена auto-correct възможност.
 • Отстранява неприятен проблем, вследствие на който, командата Hey Siri не работи съвсем точно при всяко повикване.

Първата поправка на iOS 11.1 се отличава със своите съвсем малки размери от около 44.6 мегабайта, стига да се опитате да я инсталирате върху първата основна актуализация на системата, а стъпките, които трябва да предприемете за целта са съвсем стандартни. Просто отворете Settings, докоснете върху General, след това върху Software Update и стартирайте процеса, след като докоснете върху Download & Install.

Повече за новата версия на мобилната операционна система, която се появи преди около два месеца може да разберете, след като посетите тази връзка.

iPhone SE Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.