imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вече може да инсталирате iOS 11.1.2


Преди три дни разгледахме промените, с които може да се похвали третата бета на iOS 11.2, но до официалната версия на предложението остават поне още няколко тестови варианта. Все пак разработчиците от Apple трябва да изчистят всички грешки, които допуска актуализацията, през което време нищо не ни спира да инсталираме втората поправка на iOS 11.1, която вече е достъпна за всеки потребител.

Преди да разгледаме промените в iOS 11.1.2, които както се досещате не са кой знае колко съществени, освен няколко поправки на възникнали грешки, ще ви припомним новостите, с които ще донесе първата основна актуализация на мобилната операционна система:

 • Обновена анимация при преминаваме към горната част на страница.
 • Обновена анимация при отключване на устройство.
 • Обновена анимация при отваряне на Camera, когато устройството е заключено.
 • Нови възможности в Assistive Touch.
 • Нови икони в меню Assistive Touch.
 • Меню Assistive Touch се визуализира около неговата икона.
 • Обновена икона на приложението Camera в Restrictions.
 • Малка промяна в анимацията, когато отворите известие през приложение.
 • Емотиконите са събрани в специални тематични групи, а към тях се присъединяват и близо сто нови представители, част от стандарт Unicode 10.

Дори и да не инсталирате втората поправка на iOS 11.1, няма да усетите никаква разлика в работата на вашето устройство, стига да не разполагате с иновативното десето поколение iPhone. Разработката оказва отражение единствено върху смартфона на Apple от най-висок клас, като оставя следните две и то не толкова често срещани грешки в миналото:

 • Отстранява грешка, която води до временно нереагиране на екрана на iPhone X, в следствие на рязко понижаване на температурата.
 • Поправя грешка, която възниква в режим на видео запис или създаване на Live Photos през iPhone X.

Втората поправка на iOS 11.1 се отличава със своите съвсем малки размери от около 30 мегабайта, стига да се опитате да я инсталирате върху iOS 11.1.1, a стъпките, които трябва да предприемете за целта са стандартни. Просто отворете Settings, докоснете върху General, след това върху Software Update и стартирайте процеса, като докоснете върху Download & Install.

Повече за новата версия на мобилната операционна система, която се появи преди около два месеца може да разберете, след като посетите тази връзка.

Xr buy article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.