imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Вече може да инсталирате iOS 12.1.2


Както обещаха разработчиците от Apple, възможността за провеждане на колективен FaceTime разговор дебютира с първата актуализация на iOS 12 и macOS Mojave, които вече може да инсталирате и вие, но има и още нещо. Преди броени часове се появи и официалната версия на втората поправка на iOS 12.1. Този път актуализацията не е основна, което ни навежда само на една мисъл. Тя премахва грешки и подобрява защитата на вашето устройство, но нека разгледаме и подобренията, с които може да се похвали разработката.

Не трябва да очаквате някакви сериозни промени, особено ако използвате вашия iPhone или iPad в рамките на нашата държава и с мобилен оператор, който не поддържа новата eSIM технология. Първата грешка, която отстранява актуализацията е свързана именно с втората дигитална SIM карта, с която могат да се похвалят последните XR, Xs и Xs Max поколения iPhone, докато веднага след нея се подрежда и още една малка поправка, която премахва грешка, свързана с мобилния пренос на данни, но само за потребителите в рамките на Турция, но нека да се върнем към iOS 12.1.1.

Официалната версия на първата поправка ще ви позволи да използвате Haptic Touch и в раздел Notifications. За да видите какво се крие зад избрано известие, трябва да задържите пръст върху него, докато не усетите леко вибриране, докато при iOS 12.1 нещата стоят по доста по-различен начин.

Стига да разполагате със съвместимо устройство, може да се възползвате от Depth Control в реално време, а не след като сте направили своята снимка, да стартирате FaceTime разговор с до 32-ма участника, а на последно място поставяме и новите над 70 емотикони, част от стандарт Unicode 11, а ние се връщаме към iOS 12.1.2. Заедно с отстраняването на малките грешки, разработката подобрява и защитата на вашето устройство, а за да я инсталирате, отворете Settings, General, Software Updates и докоснете върху Download & Install, като преди това трябва да се уверете, че батерията е заредена на 100 процента.

iPhone Xs вноски article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.