imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Вече може да инсталирате iOS 12.1.4


Последната версия на iOS може да се похвали с доста по-оптимизиран начин на работа спрямо своя предшественик, което оказва отражение предимно върху по-старите iPhone и iPad поколения. За да разберете как да инсталирате iOS 12 по правилен начин, посетете тази връзка, но нека да се върнем към третата поправка на първата актуализация. Заедно с всички промени, разработката ни запозна и с една никак не малка грешка, което вече не е никакъв проблем. Просто трябва да преминете към официалната версия на iOS 12.1.4 и нещата ще си дойдат на мястото.

Въпреки всичко, не трябва да очаквате кой знае колко сериозни промени в последната поправка на iOS 12.1, която се появи преди броени часове. Тя премахва грешки и подобрява защитата на вашето устройство, за което свидетелства и нейната официална версия. Предложението не изглежда кой знае колко интересно, но от друга страна е препоръчително за всеки потребител, стига да искате вашето устройство да разполага с всички актуални защити и да функционира правилно, а ето и грешките, които отстранява разработката:

  • Достъп до микрофон и камера на ответната страна при изходящо FaceTime повикване, дори в режим на позвъняване, без осъществена връзка.
  • Допълнителна сигурност и защита на направените от вас по време на FaceTime разговор Live Photos.
  • Други малки грешки и подобрения в защитата на вашето iOS устройство.

Отново припомняме, че ако сте решили да се пошегувате с ваш приятел, като се опитате да се възползвате от неприятната FaceTime грешка, това няма как да стане. Още след появата на грешката, заедно с iOS 12.1.3, разработчиците от Apple прекратиха достъпа до груповия FaceTime разговор, което не е никакъв проблем. За да се възползвлате отново от полезната възможност, просто актуализирайте своята мобилна операционна система с четвъртата поправка. Разработката е в размер на 66.9 мегабайта, стига да се опитвате да я инсталирате върху третата поправка, а за да стартирате процеса, отворете Settings, след това General, преминете през Software Update и докоснете върху Donwload and Install.

За да разберете повече за всички промени, с които може да се похвали iOS 12, посетете тази връзка.

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.