imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Вече може да инсталирате iOS 12.3.1


Втората основна актуализация на iOS 12 се появи по време на организираното It’s Show Time събитие от Apple, което се проведе преди повече от месец. Няколко дни след официалната версия на iOS 12.2 се запознахме и с първата бета на iOS 12.3, а ние имаме една добра новина. Третата основна актуализация вече може да се похвали със своята първа поправка, която може да инсталирате и вие още сега.

Този път актуализацията не е основна, което ни навежда само на една мисъл. Тя премахва грешки и подобрява защитата на вашия iPhone или iPad, което от друга страна я превръща в силно препоръчителна за всяко iOS устройство, но нека видим и основните проблеми, които отстранява iOS 12.3.1.

  • Грешка, която може да попречи на извършване или приемане на VoLTE повиквания.
  • Непринудено деактивиране на полезната Filter Unknown Senders функция в заложеното приложение Messages.
  • Малка неизправност, която може да попречи на полезната Junk Report връзка да се появи в заложеното приложение Messages при получаване на съобщение от неизвестен потребител.

Трябва да знаете, че ако вече сте инсталирали последната версия на мобилната система, това означава, че вашето устройство е съвместимо и с iOS 12.3.1. Размерите на поправката са някъде около 56 мегабайта. За да инсталирате актуализацията, просто отворете Settings, след това General, преминете през Software Update и докоснете върху Download & Install, а за да разберете повече за промените, с които вероятно ще може да се похвали очакваната през септември месец нова версия на системата или iOS 13, посетете тази връзка.

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.