imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Вече може да инсталирате седмия сезон на Fortnite за iOS


Ако все още не сте изпробвали The Sims Mobile за iOS, трябва да го направите колкото се може по-скоро. Възможностите на играта са идентични с тези на настолната версия, но ако този вариант ви се струва скучен, може да се ориентирате към Fortnite Battle Royale. През първите два месеца от съществуването си, предложението на Epic Games реализира приходи в размер на над 50 милиона долара, месец по-късно надхвърли 100 милиона, към днешна дата минава 300 милиона, а ние имаме една добра новина. Вече всеки от вас може да се възползва и от тематичния за студените зимни месеци вариант на играта.

Припомняме ви, че това екшън приключение е точно от тези игри, които ще се възползват максимално от техническите характеристики на вашия съвременен смартфон. Графиката, визуалните и музикалните ефекти са на изключително високо ниво, а вашата задача е съвсем елементарна или поне на пръв поглед. Просто трябва да изградите своя, бихме казали империя, докато се биете в реално време с играчи от цял свят. За целта, се налага не само да събирате точки, но и да подберете правилно играчите, които ще бъдат в отбор заедно с вас, но нека видим с какви промени може да се похвали зимната версия.

Не очаквайте кой знае колко сериозни изменения, дори напротив. В седмия сезон на играта всичко около вас ще бъде покрито със сняг, подобно на Viking Village. Музикалните ефекти и стъпките на вашите герои също ще преминат през малка промяна, което е съвсем нормално. Все пак дълбоките преспи няма как да не окажат отражение и върху тази страна на играта, но има и още нещо. Ако разполагате с последното iPad Pro поколение с вграден процесор A12X Bionic, ще може да се възползвате от играта и в режим на 60 кадъра в секунда, което означава само едно. Графиката наистина се оприличава на такава, с която може да се похвали гейм конзола от висок клас.

За да инсталирате мобилната версия на Fortnite, потърсете заглавието на играта в App Store или за по-лесно посетете тази връзка, но преди това трябва да се уверите, че разполагате със свободна памет от около 2 гигабайта и инсталиран iOS 12. Предложението е изцяло безплатно и можете да го стартирате дори без да разполагате с покана, изпратена от Epic Games или ваш приятел, а ако вече сте се впуснали в динамичното приключение и искате да преминете към седмия сезон, това може да стане по още по-лесен начин. Отворете мобилната версия на App Store и стартирайте актуализацията на Fortnite през раздел Updates по стандартен начин.

Източник: iTunes

Buy Back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.