imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Вероятно няма да се запознаем с второ поколение iPhone SE


През последните месеци разгледахме доста противоположни предположения относно появата на iPhone SE с разпънат екран във всеки край и вградена Face ID биометрична система. Значителна част от източниците, включително и Ming-Chi Kuo от KGI загатват за устройство, което няма да се различава сериозно от актуалното, но не и според Olixar. Производителят на мобилни аксесоари е абсолютно сигурен, че компанията няма да ни изненада с второ поколение на компактното предложение.

Ако разгледаме развитието на iPhone SE още от неговата поява през 2016-та година, няма да открием много промени. Реално погледнато, Apple актуализира своята разработка единствено през 2017-та година, като пусна варианти с повече памет – 32GB и 128GB. Според Mac Otakara, новият iPhone SE ще разполага с 40% по-бърз процесорен чип A10 Fusion, спрямо сегашния A9, но не трябва да игнорираме и последния доклад на Olixar – производител на мобилни аксесоари, който определено може да се похвали със своите доста точни прогнози.

Според повечето източници, включително и Olixar, 5.8 инчовият диагонал, с който разполага iPhone X ще намери място като размер и в очакваните поколения, като до него ще застане още едно OLED предложение с диагонал от 6.5 инча. Вероятно тези устройства няма да се различават кой знае колко сериозно от иновативния смартфон iPhone X на Apple – по-мощен процесор, повече оперативна памет и усъвършенствани камери, но има и още нещо. Според Mac Otakara, външните размери на 6.5 инчовото поколение ще се доближават значително до тези, с които може да се похвали iPhone 8 Plus.

Размерите на актуалното десето поколение към днешна дата няма да преминат праз каквато и да е промяна. Корпусът на устройството ще бъде идентичен с този на iPhone X, но с една малка разлика. Заедно с различните разцветки ще се запознаем и с малко променен панел на задната, вертикално разположена двойна камера, като промяната е продиктувана от прогнозирания по-голям обектив, но нека да се върнем към 6.5 инчовото предложение. То ще представлява вариант Plus на 5.8 инчовото устройство, който вероятно ще се различава от по-малката разработка единствено по размерите на вградения OLED екран.

Източник: Forbes

Beats article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.