imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Вероятно сериозните промени ще подминат очаквания iPhone SE


През последните месеци разгледахме доста предположения относно появата на изцяло нов iPhone SE с разпънат екран във всеки край и вградена Face ID биометрична система. Концептуалните варианти на Curved.de и Concept Creator не само изглеждат страхотно, но и са подкрепени от Economic Daily News и DigiTimes, но не и от последния доклад на KGI Securities.

Съществува вероятност промените в новия iPhone SE да се свеждат единствено до неговите технически характеристики, като по-мощен процесор, повече оперативна памет и вероятно по-добра основна и предна камера, зад което твърдение застава и последният доклад на Ming-Chi Kuo. Анализаторът, който се отличава със своите изключително точни прогнози, смята, че компанията не разполага с достатъчно ресурси да се справи с този проект или поне в рамките на първата половина от настоящата година.

Не трябва да забравяме, че повечето източници, включително и KGI загатват, че през втората половина на годината ще се запознаем с три нови iPhone модела с разпънат екран във всеки край. Вероятно голяма част от ресурсите и вниманието на Apple са насочени именно към тях, а ние бихме добавили и още един довод в полза на твърдението на Ming-Chi Kuo. При всички положения ще се радваме да видим iPhone SE като този от концептуалните изображения, но едно подобно изпълнение би оскъпило значително устройството, което по принцип се слави освен със своите компактни размери и с достъпната си цена.

Повече за очакваните през втората половина на 2018 година нови модели iPhone може да разберете, като посетите тази връзка, а ние ви припомняме ви, че отражението на разпънатия екран и премахнатия Home бутон в iPhone X е впечатляващо. При малко по-големи външни размери от тези на 4.7 инчовите предложения, диагоналът на неговия екран достига до 5.8 инча или с 0.4 инча повече спрямо 5.5 инчовия екран на вариант Plus.

Източник: MacRumors

MBAir 1850 article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.